Γιατί δεν ψηφίζεις; γιατί περιφρονείς την ζωή σου;

Ο πιο έξυπνος λαός στον πλανήτη θα είναι ο λαός με την μικρότερη συμμετοχή στις εκλογές για την Ευρώπη  την οποία βέβαια όλα τα κόμματα θέλουν, εκτός του ΚΚΕ το οποίο εδώ και χρόνια έχει καταφέρει να νικήσει τον χρόνο και έχει μείνει κολλημένο στο παρελθόν. Αυτό για τους ψηφοφόρους του είναι καλό από πολλές πλευρές με βασικότερη το ότι δεν καταλαβαίνουν για το τι συμβαίνει γύρω τους, είναι ευτυχισμένοι.

Οι οπαδοί της ΝΔ δεν πήγαν να ψηφίσουν για να τιμωρήσουν τον Μητσοτάκη ο οποίος δεν είναι καλό παιδί με βασικότερη αιτία το ότι δεν είναι ούτε δεξιός, ούτε αριστερός, ένας πανέξυπνος πολιτικός, ίσως πιο έξυπνος και από τον πατέρα του και την αδελφή του που καταφέρνει το ακατόρθωτο που δεν είχε πετύχει ούτε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ δεν πήγαν να ψηφίσουν γιατί θέλουν πίσω το παιχνίδι τους, τον ήρωα, όπως πιστεύουν Τσίπρα, δεν συμπαθούν τον Κασσελάκη, αντιπαθούν την Αχτσιόγλου γιατί τους έπεισαν ότι αυτή είναι η αιτία που αποχώρισε ο Τσίπρας ο οποίος είναι γι' αυτούς κάτι σαν τον Ελ Σιντ και όχι οι αλλεπάλληλες ήττες από την επάρατη δεξιά.

Οι οπαδοί του ΚΚΕ σίγουρα θα έχουν την μεγαλύτερη συμμετοχή στις εκλογές γι' αυτό και το ποσοστό τους μπορεί να είναι υψηλό, όπως και αυτό των ακροδεξιών κομμάτων.

Όπως καταντήσαμε πιο πολλοί θα είδαν τις συναυλίες του Σ/Κ από όσους πήγαν να ψηφίσουν, αλλά όλοι αυτοί αδιαφορούν σε μεγάλο ποσοστό για την μουσική, λατρεύουν όμως τον χαβαλέ.

Στην ζωή μου μόνο μια φορά δεν πήγα να ψηφίσω, σε κάτι επαναληπτικές εκλογές στον δήμο μας, επειδή ήμουν εκτός σπιτιού και το αποτέλεσμα ήταν σίγουρο για τον νικητή.

Χωρίς την ψήφο για ότι δεν εγκρίνει κανείς δεν δικαιούται να ομιλεί, σ' αυτό βασίστηκε και ο Κασσελάκης και έκανε την αριστερά σώου για ένα άτομο, τα πράγματα δυστυχώς θα εξελίσσονται χειρότερα στο μέλλον σε όλους τους τομείς μέχρι που θα ξυπνήσετε μία μέρα και θα έχετε για κυβέρνηση τα ρομπότ, ή εκπρόσωπους τους.

 

.