Όλο τα ίδια και τα ίδια, όλοι είναι υπέρ της αλλαγής... αλλά κανείς δεν θέλει να αλλάξει

Σας παραθέτω μία παρέμβαση κάποιου επισκέπτη που παρακολουθεί όλες τις αναρτήσεις και κάνει like στο διαδίκτυο σε όλες για διάφορους λόγους.

Ολο τα ιδια κ τα ιδια, παραπονα κ τριχες κατσαρες. Σ´εχουνε βαρεθει πια ολοι κι ουτε που σε διαβαζουν, αλλα εσυ χαμπαρι δν παιρνεις. Σταματα την κλαψα. Κανεις δν σου χρωσταει τιποτα.

 

Παράλληλα και την πρόσφατη παραίνεση της Wikipedia

Παρακαλούμε μην αγνοήσετε αυτό το μήνυμα, θα πάρει μόλις ένα λεπτό. Σήμερα ζητάμε την υποστήριξή σας, γιατί είναι πραγματικά πολύτιμη. Όταν δημιουργήθηκε η Βικιπαίδεια, ήταν ένας από τους πρώτους χώρους στο διαδίκτυο που μπορούσε κανείς να λάβει δωρεάν γνώση χωρίς διαφημίσεις. Μόλις το 2% των αναγνωστών μας συνεισφέρει οικονομικά, επομένως κάθε δωρεά μετράει, είτε είναι 2 € είτε είναι 25 €. — Wikimedia Foundation, το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα πίσω από τη Βικιπαίδεια και άλλα πρότζεκτ δωρεάν γνώσης.

Σημειώνω ότι εμάς δεν μας στηρίζει πια ούτε ένας στους 100.000, σήμερα ας πούμε έγραψα κάτι για ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, όλοι οι οπαδοί αυτών των κομμάτων θα είναι δυσαρεστημένοι γιατί δεν βρίζω τους αντιπάλους του και δεν πρόκειται να στηρίξουν ενώ και οι πιο φανατικοί  έχω αντιληφθεί ότι κάνουν κάτι χειρότερο, αγνοώντας το ότι ό,τι κακό κάνεις επιστρέφει επάνω σου.

Και μία μικρή ιστορία:

Πήγαινα στην Σαλαμίνα με έναν γιο μου που οδηγούσε και τα παιδιά του, στην Γρηγορίου Λαμπράκη, κοντά στο Κερατσίνι μία γυναίκα με το μωρό της σε καροτσάκι περίμενε μάταια να σταματήσουν τα αυτοκίνητα για να περάσει σε ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ, ο γιος μου χωρίς ποτέ να του έχω μιλήσει γι' αυτό σταμάτησε στην δεξιά λουρίδα και την περίμενε να περάσει, χρειάσθηκαν 2' για να σταματήσουν οι υπόλοιποι, θυμάμαι στην Αγγλία τα αυτοκίνητα όσο και να τρέχουν, πατάνε αυτόματα φρένο στις διαβάσεις πεζών ακόμα και αν περιμένει ένα άτομο σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, εδώ όχι μόνο δεν σταματάνε, αλλά μιλάνε και στα κινητά τους, αυτοί οι άνθρωποι δεν νομίζω ότι θα στήριζαν μία σελίδα μουσικής και είναι η απόλυτη πλειοψηφία των Ελλήνων.

Video Url