Το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει με ρυθμούς σαλιγκαριού

Αρκετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ προσπαθούν από τώρα να μας πείσουν ότι το κόμμα τους ανεβαίνει σε ποσοστά σε κάθε εκλογική αναμέτρηση υπό την ηγεσία του Ανδρουλάκη, κάτι που είναι βέβαια αλήθεια, αλλά αυτή η άνοδος σε καμία περίπτωση δεν δείχνει ότι μπορεί να επαναφέρει αυτό το ιστορικό κόμμα στο οποίο στην ουσία ανήκει περισσότερο από το 40% σε τροχιά εξουσίας.

Ακόμα χειρότερο είναι το ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος που να έχει ηγετική φυσιογνωμία για να αποτελέσει την διάδοχο κατάσταση..

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος οι οποίοι είχαν τις καλύτερες προοπτικές και δεν τους ήθελαν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δεν είχαν τόσες συμπάθειες μέσα στο κόμμα για να γίνουν οι ηγέτες που θα έκαναν την διαφορά, αλλά και μεταξύ τους δεν πρέπει να τα πάνε καλά γιατί ο Ανδρουλάκης δεν είχε μόνος του την δυναμική για να γίνει αρχηγός.

Εγώ θα επέλεγα σ' αυτή τη φάση την Άννα Διαμαντοπούλου, αν και νομίζω ότι πια είναι πιο κοντά στην ΝΔ και δεν έχει και συμπάθειες πια στον .χώρο, είναι όμως ικανή πιστεύω. 

Το ΠΑΣΟΚ βέβαια είναι πολύ μεγάλο για να 'πεθάνει' δεν είναι Ένωση Κέντρου' στην ουσία είναι η σύγχρονη Ελλάδα και αργά ή γρήγορα θα βρει τον δρόμο του.