Το άλμπουμ της Billie Eilish είναι το καλύτερο μέχρι τώρα για το 2024

Όσοι μας παρακολουθούν θα έχουν επισημάνει την έγκαιρη αναγνώριση του ταλέντου της Billie Eilish, αλλά και  την άμεση θετική αντιμετώπιση των άλμπουμ της από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας τους.

Το τρίτο άλμπουμ της Hit Me Hard And Soft είναι το καλύτερο της, δείχνει πιο σίγουρη για τον εαυτό της και πιο αισιόδοξη σε σχέση με τα δύο πρώτα της άλμπουμ στα οποία οι μελωδίες είχαν τον πρώτο λόγο.

H Billie Eilish σε τόσο νεαρή ηλικία έχει στο ενεργητικό της σημαντικά επιτεύγματα τα οποία δεν επιδέχονται αμφισβήτηση για το μέγεθος της αξίας τους.

Δύσκολα θα βγει καλύτερο άλμπουμ μέσα στην χρονιά και η παρουσία του, μαζί με τον δίσκο της Taylor Swift δίνει μία σημαντική τόνωση στην μουσική βιομηχανία η οποία τα τελευταία χρόνια δεν είναι και στα καλύτερα της.

Το άλμπουμ της Billie Eilish είναι το καλύτερο μέχρι τώρα όχι μόνο για το 2024, αλλά εδώ και πολλά χρόνια, μου θυμίζει το Tapestry της Carole King που είχε μόνο αριστουργήματα. 

Τα τραγούδια είναι όλα εξαιρετικά και θα μπορούσαν να κάνουν και ίσως κάνουν αυτόνομα καριέρα στους επόμενους μήνες, δεν είναι ένα άλμπουμ όπως τα περισσότερα που κυκλοφορούν, έχουν μία θετική αρχή και ύστερα εξαφανίζονται, αυτό θα είναι στην επικαιρότητα για αρκετό χρονικό διάστημα και πάνω απ' όλα μας ευχαριστεί η ακρόαση του. 

Video Url