Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: δυναμικό παρών στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League

Δελτίο Τύπου

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, υπερήφανος Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, θα δώσει δυναμικό παρών, στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα, που θα διεξαχθεί σήμερα στην «AEK Arena». Πραγματοποιούνται ολοκληρωμένες προετοιμασίες για την ασφαλή φιλοξενία και Υγειονομική κάλυψη αυτού του μεγάλου ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού γεγονότος για την Ελλάδα.

Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών αποτελεί μέρος της επιχειρησιακής ετοιμότητας Ιατρικής Κάλυψης του Τελικού του Conference League που καταρτίστηκε βάσει του πρωτοκόλλου της UEFA και βρίσκεται σε 24ωρη ετοιμότητα (όπως πάντα άλλωστε) από τις 28 έως τις 30 Μαΐου, για να παράσχει ιατρική βοήθεια, εφόσον χρειασθεί, ως το μοναδικό ιδιωτικό νοσοκομείο αναφοράς. Εδώ και 40 χρόνια, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών πρωτοπορεί, υποστηρίζοντας σταθερά μεγάλες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, κορυφαίες ομάδες και αθλητές. 

Με υπερσύγχρονο ιατρο-τεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής και εξειδικευμένες ιατρικές ομάδες είναι έτοιμος να ανταποκριθεί άμεσα έμπρακτα και αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε ιατρική ανάγκη παρουσιαστεί. Η ακλόνητη δέσμευσή μας για την προάσπιση της υγείας, υπογραμμίζει την αφοσίωσή μας στην παροχή υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης υψηλής ποιότητας.