Τελικά είμαστε όλοι εξωγήινοι;

Βλέποντας καθημερινά την συμπεριφορά των ανθρώπων, διαπιστώνω ότι κανείς από εμάς δεν έχει την ίδια συμπεριφορά με τον άλλο και σε ένα από τα γνωστά τρελά παιχνίδια του μυαλού μου ενώνω την παρουσία μας με την παρουσία των δισεκατομμυρίων αστεριών που είναι ορατά ή αόρατα στον ουρανό.

Σύμφωνα με την θεωρία της φαντασίας μου, κάθε αστέρι έχει με έναν από εμάς, τον δικό του εκπρόσωπο στην Γη.

Δεν ισχυρίζομαι βέβαια ότι εγώ είμαι ο φυσιολογικός και οι άλλοι οι διαφορετικοί, όλοι μας κάτι έχουμε, παρατηρώ αυτούς που κυκλοφορούν αντίθετα στις σημάνσεις με τα αυτοκίνητα στους δρόμους, δεν σταματούν στις διαβάσεις πεζών, ενώ παράλληλα μιλούν στα κινητά, μία ατελείωτη τρέλα.

Άλλος κυνηγάει την διαιτητή γιατί δέχθηκε γκολ η ομάδα του στο 97', δηλαδή αν δεν δεχόταν το γκολ, θα την κυνήγαγε;

Οι άλλοι μαχαιρώνουν οπαδούς αντίπαλης ομάδας στο Βερολίνο.

Εκατομμυριούχοι ψάχνουν για φτηνή φέτα, σαν να πονάνε τους πολίτες, ποιος αυτός που το κόμμα του αποτελείωσε ότι είχαν αφήσει στη μέση οι δύο αντίπαλοι του, διέλυσε εντελώς την μεσαία τάξη με εξοντωτικούς φόρους για να καλύψει τα λάθη του τότε πρωθυπουργού και υπουργών του που ήθελαν να βάλουν μυαλό στην Ευρώπη.

Ο Μητσοτάκης, αρχηγός δεξιού κόμματος όπως η ΝΔ συμπεριφέρεται σαν τον Τσε Γκεβάρα για να ικανοποιήσει τους αντιπάλους του, ενώ ποτέ δεν τηρεί τους νόμους που ψηφίζει η κυβέρνηση του και αφορούν την τάξη και την οικονομία.

Ο άλλος, μελλοντικός πρωθυπουργός όπως λέει, είναι εκατομμυριούχος, σύμφωνα πάντα με δικά του λόγια, καθαρό παιδί του καπιταλισμού και Αμερικάνικου ονείρου και πολέμιος του δυτικού τρόπου ζωής, χωρίς όμως να υιοθετεί αυτόν της Ρωσίας, απλά θέλει να φέρει στην πατρίδα αυτό που δεν έφερε ο άλλος επαναστάτης εχθρός της Αμερικής όπως και ο πατέρας του, αλλά και ο γιος του, όχι απλά είμαστε όλοι  εξωγήινοι, αλλά λατρεύουμε να μας κυβερνούν εξωγήινοι.