Τι συμβαίνει τελικά με τον Παναθηναϊκό;

(ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Απογοήτευση στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού οι οποίοι στην πλειοψηφία τους στοχοποιούν πια για την κακή πορεία της ομάδας τον Τούρκο προπονητή και πάνω απ' όλα τον ιδιοκτήτη Αλαφούζο.

Για την Κυριακή η Θύρα 13 έχει ετοιμάσει διαδήλωση εναντίον της ιδιοκτησίας, καλό θα ήταν να καταθέσει και μία πρόταση για το ποιος θα αναλάβει την ομάδα και τις υποχρεώσεις της, δύσκολα θα μπορούσε να το κάνει αυτό η Θύρα 13 οι οποίοι μάλλον δεν είναι όπως οι ξένοι, παιδιά πλουσίων που έρχονται και κάνουν καταλήψεις στα πανεπιστήμια μίας χώρας που προσπαθεί εδώ και δεκαετίες να βρει τον δρόμο της χωρίς επιτυχία, για να καταπολεμήσουν την πλήξη τους.

Η Θύρα 13 πιστεύει λογικά ότι πρέπει αυτοί που έχουν λεφτά να βοηθούν την ομάδα και αυτοί, ανάλογα με την πορεία και τα κέφια τους να τους βρίζουν.

Το ίδιο έκαναν με τους πρώην ιδιοκτήτες οι οποίοι τα παράτησαν γιατί βαρέθηκαν να ακούνε 300 του Λεωνίδα να τους βρίζουν την οικογένεια και να τους απειλούν για την σωματική τους ακεραιότητα.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα σπορ στο οποίο δεν μπορούν να κερδίζουν όλοι, ναι θα πουν όσοι έχουν αντίθετη γνώμη αλλά ο Παναθηναϊκός έχει πάρει ένα πρωτάθλημα σε σχεδόν 30 χρόνια, ξεχνάνε όμως ότι το ίδιο συμβαίνει με τον Άρη, τον ΟΦΗ, τον Παναιτωλικό και όλες τις ομάδες.

Τι είναι αυτό που κάνει τον Παναθηναϊκό ξεχωριστό; η ιστορία του θα πείτε, ξέρετε πόσες ομάδες με ιστορία  είναι πια μέτριες, τα πάντα θέλουν χρήμα, οι πρόεδροι ΑΕΚ, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ βάζουν χρήμα, ο Αλαφούζος βάζει όσα έχει, τόσο μπορεί.

Άλλες μεγάλες ομάδες όπως ας πούμε η Παρί δίνουν εκατοντάδες εκατομμύρια και δεν μπορούν να πετύχουν τον στόχο τους, απολαύστε την μπάλα και αφήστε την γκρίνια, στην αρχή ήταν για Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός, μετά έγινε η ΑΕΚ μετά ο ΠΑΟΚ και ακόμα δεν τελείωσε το πρωτάθλημα, ο Άρης δεν θα κάτσει να χάσει από τον ΠΑΟΚ, ίσως συμπαθεί άλλες ομάδες πιο πολύ, θα το δούμε στο γήπεδο, τίποτε δεν τελείωσε, ο ΠΑΟΚ βέβαια είναι καλύτερος. 

.