Μαρίνα Σάττι, η ζωή πάντα δίνει ευκαιρίες, αν δεν είσαι ικανός να τις αξιοποιήσεις απλά τελειώνεις

Σε όλους τους ανθρώπους σε διάφορες φάσεις της ζωής του τυχαίνουν ευκαιρίες που μπορούν να αλλάξουν την ζωή τους προς το καλύτερο. Δεν έχουμε όλοι βέβαια την ικανότητα και την προνοητικότητα να τις αξιοποιήσουμε, δυστυχώς αυτές οι ευκαιρίες είναι ελάχιστες στην ζωή του καθενός.

Η Μαρίνα Σάττι, μια ταλαντούχα γυναίκα, όχι κορίτσι, είναι ήδη 37, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι κακό, αλλά στο τραγούδι δεν είναι εύκολο να γίνεις σταρ στα 37, ίσως μόνο η Sia να το πέτυχε από γυναίκες, είχε την ευκαιρία με την Eurovision να πετύχει κάτι παραπάνω στην ζωή της πέρα από το να είναι η τραγουδίστρια της Μάντισσας, άντε και της διασκευής του Θα σπάσω κούπες, δυστυχώς όμως φαίνεται ότι την έχασε από μία στιγμιαία ίσως απερισκεψία στα πλαίσια της Ελληνικής επαναστατικότητας που επιδεικνύουν πολλά παιδιά πλουσίων οικογενειών που την βρίσκουν το 2024 με τον Τσε Γκεβάρα και προσπαθούν να είναι αυτό που αποκαλούμε αντισυστημικοί.

Εντάξει δικαίωμα της είναι, άλλωστε κανείς δεν πιστεύει ότι υπάρχει αγγελικός λαός, όλες οι φυλές του πλανήτη έχουν τις αδυναμίες τους.

Όμως αυτή εκδήλωσε την αποστροφή της σε ένα από τα πρώτα φαβορί του θεσμού, είναι πρώτη εδώ και καιρό στο YouTube η 20χρονη που σνομπάρισε, πρώτη σημαίνει ότι έχει την αποδοχή της πλειοψηφίας των Ευρωπαίων είτε αρέσει αυτό είτε όχι στους Έλληνες 'επαναστάτες' και δύσκολα θα χάσει αν όχι την πρώτη, μία από τις 3 πρώτες θέσεις, αντίθετα η Μαρίνα που μπορούσε να διεκδικήσει και το βραβείο, έτσι πίστευα, θα παλέψει τώρα για να μπει στους 10.

Ε και τι έγινε θα πείτε, έκανε αυτό που ήθελε, είναι όμως έτσι; τότε γιατί έκανε διορθωτική δήλωση και έσβησε κι αυτά που είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο, Τώρα ενόχλησε και τους συντηρητικούς και τους δήθεν προοδευτικούς για την υποχώρηση οι οποίοι ενώ την κορόιδευαν, την αγάπησαν για μερικές ώρες.

Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά πιστεύω ότι το έχυσε το γάλα με την κλωτσιά της. και δεν είναι θέμα το αν εγκρίνω ή όχι την θέση της, η εξωτερική πολιτική μιας χώρας δεν μπορεί να εκπροσωπείται από τέτοιες ενέργειες.