Beyoncé, Κασσελάκης, τους αγαπάει πραγματικά τόσο πολύ το κοινό;

Βέβαια είναι μία τρελή σύγκριση, μια και η Beyoncé είναι μια καταξιωμένη γυναίκα που με την αξία της έχει ανέβει στην κορυφή, όμως έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από την πρώτη της εμφάνιση και δυστυχώς τολμώ να πω ότι δεν πείθει πια τους φίλους της με τις επιλογές της.

Η τελευταία προσπάθεια της να προσεγγίσει την κάντρυ δεν έχει καμία ουσία, αφού το άλμπουμ δεν είναι κάντρυ με την έννοια που δίνουν στο είδος όσοι το ξέρουν και το αγαπούν.

Ο αντιδράσεις στην Αμερική είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά και ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει αντιληφθεί πια την προώθηση που της κάνουν όλα τα ΜΜΕ χάρις στον μεγιστάνα σύζυγό της.

Βέβαια τον στόχο της τον πέτυχε για τώρα, αλλά μακροπρόθεσμα δεν θα της βγει σε καλό. Οι πωλήσεις του άλμπουμ δεν πάνε καλά, όλα δείχνουν ότι την δεύτερη εβδομάδα δεν θα είναι στο Νο 1 Αγγλίας και Αμερικής, κάτι αδιανόητο για το επίπεδο της, αφού δεν έχει και κανένα φοβερό ανταγωνιστή, στην Αμερική θα την περάσει ο J. Cole και στην Αγγλία οι Libertines, ενώ οι πρώτες μετρήσεις το δίνουν μόλις στο Νο 5, από το οποίο όμως λογικά θα ανέβει.

Από την άλλη ο Κασσελάκης απολαμβάνει μία μεγάλη δημοσιότητα στην χώρα μας, χωρίς να έχει τον Jay Z, ενώ, αν εξαιρέσουμε την δημοσκόπηση από ένα κανάλι που δίνει στο κόμμα του γύρω στο 15%, δεν δείχνει ότι μπορεί να πιάσει έστω το 17% που είχε το κόμμα του στις βουλευτικές εκλογές, παρά την τακτική που έχει επιλέξει με την υπόθεση των Τεμπών, όπου προσπαθεί να παρουσιάσει σαν ανύπαρκτη την δικαιοσύνη, ενώ ουσιαστικά κατηγορεί την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο πιστεύοντας ότι θα κερδίσει ψήφους.

Αν παρακολουθήσει κανείς καθημερινά το Twitter και τα δημοφιλέστερα θέματα θα πιστέψει ότι το κόμμα του έχει το 40% και ο αντίπαλος του είναι στο 17%, όπως και η Beyoncé που διαβάζοντας τα διάφορα ΜΜΕ θα πιστέψει ότι έχει ξεπεράσει την Taylor Swift με την οποία βέβαια σχεδόν από τότε που η Taylor ήταν 16χρονη τους χωρίζει μεγάλη διαφορά, χωρίς αυτό να μειώνει την αξία της Beyoncé.