Να βλέπουμε την ζωή με αισιοδοξία;

Ζούμε μια εποχή που μας τα παρουσιάζουν όλα αισιόδοξα, σαν κάτι ταινίες επιστημονικής φαντασίας στις οποίες βέβαια η συνέχεια δεν είναι τόσο όμορφη, τι θα γίνει; θα δείξει που λένε.

Όσο μεγαλώνει κανείς, μεγαλώνουν και οι ανασφάλειες και οι φοβίες του γι' αυτά που πιστεύει ότι θα συμβούν, σκέψεις που μοιραία έρχονται στο μυαλό από εμπειρίες όπως νομίζει, φόβο ή οτιδήποτε άλλο, πάντως κάτι δεν πάει καλά, δείτε το βίντεο του Carnival με τον Kanye West που είναι Νο 1 τραγούδι στις ΗΠΑ. Αυτό το τραγούδι το αποθεώνει προφανώς η πιτσιρικαρία για να είναι Νο 1.

Video Url

 

Συμβαίνουν διάφορα στον πλανήτη, αλλά και στην Ελλάδα, μια χώρα η οποία είναι συνέχεια σε κατάσταση αμφισβήτησης με Κασσελάκη και Ανδρουλάκη να θέλουν να υποκαταστήσουν την δικαιοσύνη και όχι να κλείσουν φυλακή όλους της Νέας Δημοκρατίας τους οποίους τους παρουσιάζουν σχεδόν σαν τέρατα με χαρακτηρισμούς δολοφόνους και ανάλογους, αλλά αν μπορούσαν θα τους κρέμαγαν.

Δεν είναι βέβαια όλοι λουλούδια στην κυβέρνηση, αλλά και να θες να τους φορτώσεις το ανύπαρκτο από την σύσταση του Ελληνικό κράτος, νομίζω ότι είναι υπερβολικό.

Όπως δείχνει στα επόμενα χρόνια κάποια στιγμή ο Κασσελάκης ή κάποιος άλλος σώουμαν, ας πούμε κάτι σαν τον Ρουβά θα πάρει τις τύχες της χώρας στα χέρια του

Πάντως σε παγκόσμια κλίμακα κάτι δεν πάει καλά, είδα τις περασμένες εβδομάδες και κάτι ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ3 για την περίοδο πριν από τον Β' Παγκόσμιο και μπήκα σε χειρότερες σκέψεις, μακάρι να κάνω λάθος.