Γιάννης Πετρίδης, ίσως ο μοναδικός στον πλανήτη στο είδος του

Ήταν γύρω στο 82 όταν πρωτάκουσα την εκπομπή ( γύρω στα 15 τότε) και κόλλησα. προσπαθούσα να μην χάνω εκπομπή και άρχισα να παίρνω και το ποπ και ροκ για να είμαι καλυμμένος.

Η επιρροή σου πολύ σημαντική στο πώς να μην έχουμε παρωπίδες και να τ ακούμε όλα. Έτσι άρχισα να ακούω και ελληνικά (που τα θεώρησα παρωχημένα) και ένας νέος μαγικός κόσμος ανοίχτηκε μπροστά μου. Όταν το 85 πήγα  Λος Άντζελες για σπουδές είχα πει στον κολλητό να γράφει σε κασέτες τις εκπομπές σου και να μου τις στέλνει.

Ταυτόχρονα έψαχνα να βρω αντίστοιχη εκπομπή στο ραδιόφωνο αλλά τίποτα... Μόνο ο Rodney bingenhaimer κάπως συγκρινόταν. κάθε Κυριακή απόγευμα καθηλωμένος στο 106 .7 kroq. Το τι έχω ακούσει εκεί δεν λέγεται  φοβερά denos από ακυκλοφόρητα κομμάτια, την Debbie Ηarry για κάνει εκπομπή. τον tim Burton με την helena bonham karter να μιλάνε για την αγάπη τους για τους cure .την exene cervenka με τον john doe,την cher,   την phrank ( μια περίεργη φολκ τραγουδίστρια που μόνο αυτός έπαιζε) ,οι Monkees ήταν κολλητοί του ,οι go go s .οι pandoras κλπ...

Το αίσθημα του να ακούω όλα αυτά μοναδικό σαν ν ακούω την εκπομπή σου. και αισθανόμουνα πολύ υπερήφανος που έχουμε και στην Ελλάδα τέτοια εκπομπή αλλά και καλύτερη. ( τώρα έμαθα τον συνταξιοδότησαν .αφού είχαν πάει την εκπομπή του 12-3 τι πρωί) o kroq πουλήθηκε και έτσι έχεις μείνει μόνος σ όλον τον πλανήτη. Φαντάζομαι πως θα ήταν να κάνατε μια εκπομπή μαζί.... γιατί και αυτός έλεγε άπειρες ιστορίες για τα τραγούδια κλπ. .

Όταν γύρισα λοιπόν λόγω υποχρεώσεων δεν άκουγα την εκπομπή.. τα τελευταία χρόνια όμως την ακούω σταθερά από το ert echio και έχω την δυνατότητα να ακούω 2 η τρεις στην σειρά που είναι φανταστικό. και αισθάνομαι πάλι νέος και ζωντανός. Ολα τα αφιερώματα καταπληκτικά...

 

Αδαμάντιος Παπ.