Αυτό που δεν μπορεί να πάρει η αντιπολίτευση με τις εκλογές, επιχειρεί να το πάρει με τις καταλήψεις φοιτητών, αγροτών

Η αδυναμία της αντιπολίτευσης να αντιπαρατεθεί σε μία μέτρια κυβέρνηση όπως δείχνει η πορεία και οι αντιδράσεις της σε όλες τις πιέσεις που δέχεται προσπαθεί να κρατάει την χώρα στο παρελθόν με καταλήψεις οι οποίες συνήθως δεν οδηγούν πουθενά και πληγώνουν την διαβίωση των πολιτών.

Στον φοιτητικό τομέα η κυβέρνηση ψηφίζει νόμους τους οποίους δεν εφαρμόζει, οι πρυτάνεις φοβούνται να πάρουν αποφάσεις γιατί θα υποστούν τιμωρία από τα 100 άτομα σε κάθε ίδρυμα που ελέγχουν τα πράγματα αφού και το κράτος είναι ανίκανο εδώ και δεκαετίες να εφαρμόσει τους νόμους που ψηφίζει.

Όσο οι καθηγητές πληρώνονται κανονικά ενώ δεν δουλεύουν λόγω των καταλήψεων, δεν θα πάρουν αποφάσεις, ποιος είναι αυτός που δεν θέλει να κάθεται και να πληρώνεται.

Οι αγρότες, όντως τώρα περνάνε δύσκολες μέρες, είχαν συνηθίσει στις μέρες ευημερίας με τα μόνιμα επιδόματα και τώρα μας λένε ότι πουλάνε πχ τα μανταρίνια 20 λεπτά και φτάνουν στα σούπερ μάρκετ στο 1,80, ας τα πουλήσουν 40 λεπτά στους μεσάζοντες και ας φτάσουν στην κατανάλωση στα 10 ευρώ μέχρι να δούμε πόσα λεφτά πραγματικά υπάρχουν αφού τίποτα δεν πτοεί τους περισσότερους Έλληνες οι οποίοι έχουν τον τρόπο τους να τα βγάζουν πέρα.

Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη έχει εξελιχθεί σε μία μηχανή που μοιράζει χρήμα με την μορφή επιδομάτων, αυτό ης δίνει εκλογική πελατεία, αλλά υπονομεύει το μέλλον της χώρας, το πόσο καλά πάει η οικονομία το βλέπουμε, η αγορά δεν κινείται ιδιαίτερα, μόνο ο τουρισμός που χαρίζει άφθονο μαύρο χρήμα κρατάει ζωντανή την οικονομία.