Εντάξει τα έκανες τα παιδιά για να παίρνεις τα 2400 τον χρόνο, και μετά;

Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν αποτελεί βέβαια εξαίρεση σε όσες μας έχουν κυβερνήσει στο παρελθόν, αριστερές, κεντρώες, σοσιαλιστές, όλες.

Ένα ζευγάρι κάνει δύο παιδιά και εισπράττει το επίδομα της κυβέρνησης. Πώς θα μεγαλώσουν αυτά τα δύο παιδιά, ποιος θα τα προσέχει μόλις τελειώσουν οι παροχές χρόνου στην Μητέρα;

Ας πούμε ότι το ζευγάρι έχει τις προϋποθέσεις να πάρει τα επιδόματα, δηλαδή παίρνουν και οι δύο το βασικό, δηλαδή κάπου 18 με 20 χιλιάρικα. και τα πάνε σε δημόσιο παιδικό σταθμό, αν βρούνε βέβαια.

Θα πρέπει να τα παίρνουν στις 4, ποιος σχολάει στις 3 για να μπορεί να τα πάρει στις 4, οι εμποροϋπάλληλοι αποκλείονται, το μέτρο αυτό είναι μόνο για τους δημόσιους υπάλληλους και τους τραπεζικούς υπαλλήλους.

Δεν συζητάμε για το νοίκι για το οποίο θέλουν πια 1 χιλιάρικο περίπου αν έχουν 2 παιδιά ή να μένουν εκτός Αθηνών, δύσκολο αν δουλεύουν στο κέντρο, από πλευράς καυσίμων, και βασικά χρόνου.

Οι παροχές και τα επιδόματα δημιουργούνται για τους μετανάστες, και ειδικές κατηγορίες Ελλήνων, οι απλοί εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα είναι σε αδιέξοδο, για να πάρουν δικό τους σπίτι ας πούμε θα πρέπει να δουλεύουν περίπου 60 χρόνια και να έχουν και μισθούς πάνω από 2000, πόσοι το έχουν αυτό;