Πόσοι από το περιβάλλον σας θέλουν να παντρευτούν άτομο του ιδίου φύλου;

Πολλά χρόνια έχει να βρει η Ελλάδα ένα θέμα με τέτοιο ενδιαφέρον από τα ΜΜΕ τα οποία στην συντριπτική τους πλειοψηφία τάσσονται υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Το νομοσχέδιο θα δώσει λύσεις σε μερικές δύσκολες καταστάσεις, όμως το ερώτημα  είναι πόσα άτομα αφορά στην πραγματικότητα αυτό το νομοσχέδιο; 

Αν δώσουμε σημασία στις δημοσκοπήσεις γύρω στο 50% κυμαίνονται οι απόψεις αυτών που συμφωνούν ή διαφωνούν και σε μερικές περιπτώσεις αυτοί που διαφωνούν είναι γύρω στο 70%, γενικά ο κόσμος δεν δείχνει να θέλει επιτακτικά να δώσει λύση σε τέτοιου είδους θέματα.

Επί της ουσίας, πρέπει να ψηφισθεί το νομοσχέδιο για να ευθυγραμμισθούμε με τις υπόλοιπες  Ευρωπαϊκές χώρες, το θέμα με τις παρένθετες μητέρες, ίσως αργότερα, όταν θα προκύψουν και άλλα πιο προχωρημένα θέματα, ας μην τα αναφέρω και γίνω κακός ερχόμενος κόντρα στην θέληση των αφεντικών του πλανήτη μας που αποφασίζουν πια τα πάντα για το καλό μας. Όμως πόσους έχετε στο περιβάλλον σας που θέλουν να κάνουν χρήση αυτού του νόμου, εγώ κανέναν, ακόμα και αυτούς που έχουν σχέση με άτομα του ιδίου φύλου..