Κουράγιο θέλει να υπερασπισθείς τον κάθε Σαββόπουλο, όχι να τον κατηγορήσεις

Διαβάζω συχνά απόψεις δήθεν προοδευτικών, τρομάρα τους που πετάνε σπόντες για την υποτιθέμενη αλλαγή του Σαββόπουλου στην πολιτική.

Γι' αυτούς και το φτωχό μυαλό τους ο Σαββόπουλος είναι κάτι σαν τον Jim Morrison, ένας μόνιμος επαναστάτης, κανείς τους δεν ξέρει όμως το πώς πραγματικά ένοιωθε ο Morrison στα τελευταία του στο Παρίσι όπου και πέθανε 27 ετών, ο Σαββόπουλος προχωράει προς τα 80, αν αυτό τους λέει κάτι.

Άλλαξε λέει ο Νιόνιος, όπως είναι η νέα τάση να τον αποκαλούν κοροϊδευτικά διάφοροι φουκαράδες που ανήκουν σ' αυτούς οι οποίοι θα τον έχουν γλύψει πολλές φορές στο παρελθόν.

Μα αυτοί δεν έχουν αλλάξει; αν ψήφιζαν πάντα όπου φύσαγε ο άνεμος, αλλά κόντρα στη εκάστοτε εξουσία, ναι δεν έχουν αλλάξει, ποτέ όμως δεν μας λένε με ποιο κόμμα είναι απλά έβριζαν το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ για να το παίξουν προοδευτικοί, τώρα έχουν μπερδευτεί και δεν ξέρουν με ποιον είναι από τις τόσες τάσεις της πλευράς που υποτίθεται ότι τους αντιπροσωπεύει.

Το να βγαίνεις και να λες ότι ο Σαββόπουλος αντέγραφε τον Dylan δείχνει μουσική άγνοια, πέραν του ότι όλοι αντιγράφουν, ο Dylan είναι σαφώς μεγαλύτερος αντιγραφέας από τον Σαββόπουλο, γι' αυτό και είναι ο Dylan.

Η υπόθεση Ραφαηλίδη είναι ένα άλλο θέμα που του χρεώνουν, ανάθεμα και αν ξέρουν ποια είναι η υπόθεση, έχει πεθάνει ο άνθρωπος, ο Ραφαηλίδης, ας τον αφήσουμε στην ησυχία του, αλλά όποιος ασπάζεται τις απόψεις του και τις ξέρει, έχει καλώς, βαρεμένοι υπήρχαν πάντα, αλλά αν δεν τις ξέρει και το κάνει για να πάει κόντρα στον Σαββόπουλο, κάνει λάθος.

Γενικά μερικοί βγαίνουν και πετούν σπόντες για τον Σαββόπουλο, σχεδόν όλοι οι καλλιτέχνες όμως δεν μιλούν γι' αυτόν, δεν τον υπερασπίζονται γιατί φοβούνται, θέλει θάρρος να υπερασπισθείς κάποιον που δεν ειναι αρεστός στους haters του διαδικτύου.