Πόσα από τα όνειρα μας έμειναν απραγματοποίητα;

Ποιος μπορεί να απαντήσει σε μία τέτοια ερώτηση, ξέρει ο καθένας μας τι ζητάει από την ζωή, ξέρουμε πόσο καλύτερη ή χειρότερη θα μπορούσε να είναι; στο τέλος τέλος τι σημαίνει όνειρο, προφανώς κάτι που δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί, όλοι μας έχουμε άπειρες περιπτώσεις, όμως αντίστροφα υπάρχουν και πολλά από αυτά που τα αποκαλούσαμε όνειρα και υλοποιήθηκαν.

Τι ζητάει στην ουσία  ο άνθρωπος, ένα κρεβάτι να έχει να κοιμάται, ανθρώπους γύρω του που να τον αγαπούν και να έχει κάθε μέρα να τρώει, όλα τα άλλα έρχονται και φεύγουν σαν τον αέρα ή αν προτιμάτε, σαν ένα όνειρο.

Χρήμα, σε όλους συνήθως λείπει, ακόμα και στους δισεκατομμυριούχους που θέλουν να αυξήσουν τον πλούτο τους, όμως ο πλούτος σημαίνει αυτόματα ευτυχία; ας απαντήσουν αυτοί που τον έχουν.

Αγάπη, όλοι θέλουν να τους αγαπούν, δύσκολα όμως αγαπούν τους άλλους, η αμοιβαία αγάπη δεν είναι συνηθισμένη στην εποχή μας, το συμφέρον και το πρέπει έχει σε πολλές περιπτώσεις τον πρώτο λόγο.

Τα όνειρα θα υπάρχουν πάντα για να προσπαθούμε να βελτιώνουμε την θέση μας, είναι ένα καλό κίνητρο, όμως στην ζωή κυριαρχεί η πραγματικότητα και αυτή πρέπει να προσπαθούμε να βελτιώσουμε, εύκολο στα λόγια, δύσκολο στην πράξη. 

Video Url