Ομόφυλοι γάμοι, τεκνοθεσία, και διαιτησία στο ποδόσφαιρο ζητούν λύση από τον πρωθυπουργό

Το βασικό θέμα για τον Κύριο Κασσελάκη, το οποίο περιλαμβάνει σε όλες τις συνεντεύξεις του είναι το θέμα των γάμων των ομόφυλων ζευγαριών και η τεκνοθεσία από αυτά, ίσως να θέλει να κάνει και γάμο σε Ελληνικό έδαφος για να το εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά, αφού τα πρωινάδικα της TV μάλλον τον έχουν πείσει ότι αυτό απασχολεί την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου. Επίσης θα θέλει να υλοποιήσει  το όνειρο του για την απόκτηση 2 αγοριών. με τον σύντροφό του.

Αν εκλεγεί πρωθυπουργός στο μέλλον ίσως επιδιώξει να ανοίξουν γραφεία που θα τροφοδοτούν το κοινό με παρένθετες μητέρες.

Αυτό το θέμα είναι κάτι σαν τις υποκλοπές που είχε υιοθετήσει ο Τσίπρας που όπως πάντα νόμιζε ότι βρήκε λαβράκι, λες και υπάρχει κυβέρνηση στον πλανήτη που μπορεί να κοντραριστεί με τις μυστικές υπηρεσίες, αλλά αυτός είχε πείσει ότι μπορούσε να τα κάνει όλα, αν ο Κασσελάκης είναι ο Μπάτμαν, ο Τσίπρας ήταν συνδυασμός όλων των ηρώων, με βασικό τον Superman βέβαια.

Ο άλλος, ανάλογα με το ποιος είναι το αφεντικό κατηγορεί τους αντιπάλους του και ζητάει  να γίνει καθαρό το ποδόσφαιρο, μάλλον θα πρέπει το αφεντικό του να του αναθέσει και τις άλλες ομάδες που έχει στην Ευρώπη.

Κανένα κόμμα, ούτε η κυβέρνηση βέβαια δεν μιλάει με στοιχεία για την ακρίβεια, για τις πολυεθνικές που πίνουν το αίμα του λαού μας πουλώντας ακριβότερα από όλες σχεδόν τις Ευρωπαϊκες χώρες τα προϊόντα τους.

Στο δημογραφικό, σιωπή, στην ενέργεια η οποία αργά ή γρήγορα με τις τιμές της θα μας πνίξει με το νέο σύστημα σιωπή.

Η εκάστοτε αντιπολίτευση αυτό που κάνει είναι πάντα να υιοθετεί τις απαιτήσεις των συντεχνιών, ανεξάρτητα του αν είναι παράλογες και κόντρα στον υπόλοιπο λαό.

Ο Μητσοτάκης, ο οποίος είναι μία βελτιωμένη εκδοχή του Σημίτη, είχε πιάσει το νόημα, δεν ενοχλεί κανέναν, μοιράζει και τα δωράκια του στην πλειοψηφία η οποία υποφέρει και τα καταφέρνει μια χαρά.