Κασσελάκης, η έκπληξη της χρονιάς

Στο μήνυμα του από τις ΗΠΑ ο Κασσελάκης πάλι προσπαθεί να συνδεθεί με τον Τσίπρα  και τον παρουσιάζει σαν πρωταγωνιστή σε ένα βιντεάκι στο Χ.

Σύμφωνα με την δικιά του εκδοχή ο Τσίπρας είναι ο μεγάλος ηγέτης που άλλαξε αριστερά και Ελλάδα, όμως η πραγματικότητα έδειξε ότι ο Τσίπρας ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη στιγμή και με τα χαρίσματα του κατάφερε να πείσει τον Ελληνικό λαό ότι θα ανατρέψει το κλίμα που είχαν φέρει τα μνημόνια, θα ταπεινώσει τους Ευρωπαίους και θα βάλει στο ντουλάπι της λησμονιάς τα κακά παιδιά της δεξιάς.

Τι συνέβη από όλα αυτά; ότι συμβαίνει και σε κάθε παιδικό μπαλόνι για το οποίο δίνεις 5 ευρώ, χαίρετε το παιδάκι, αλλά σε ελάχιστες μέρες, αν δεν χαθεί στον ουρανό θα μαραθεί και θα γίνει όπως γίνονται τα ξεφούσκωτα μπαλόνια.

Μετά τις αλλεπάλληλες ταπεινωτικές ήττες θα έπρεπε κανονικά να μη αναφέρουν το όνομα του οι πρώην φίλοι του, όμως ο Κασσελάκης και αρκετοί ακόμα προσπαθούν να μας τον παρουσιάσουν σαν έναν πολιτικό που δεν έχει σχέση με την εντυπωσιακή στα παγκόσμια χρονικά γρήγορη πτώση του ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε ελάχιστα χρόνια, γιατί και το ΠΑΣΟΚ έπεσε, αλλά χρειάστηκε τα μνημόνια και  μισό αιώνα για να γίνει αυτό.  

Οι φίλοι του Τσίπρα και λιγότερο ίσως του Κασσελάκη εξακολουθούν να αποδίδουν τα πάντα στον Μητσοτάκη τον οποίο δύσκολα θα βρεις οπαδό τους που δεν καταριέται. Την καραμέλα της εξουσίας δεν τους την πήρε ο Μητσοτάκης, την έχασαν μόνοι τους γιατί πίστεψαν ότι θα αναβίωναν τα συναισθήματα του Τσε στην Ελληνική κοινωνία του 2019 και βέβαια του 2023, αφού δεν έχουν αλλάξει ιδιαίτερα μυαλά και ας βλέπουν παντού την σκληρή αριστερή τακτική να υποχωρεί.

Αντί να αποκοπεί εντελώς από τον Τσίπρα, για λόγους που τους ξέρει ο ίδιος, ο Κασσελάκης συνέχεια τον εξυμνεί, κάποτε βέβαια θα αποκοπεί από τον ομφάλιο λώρο.

Από το:
«Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει»
Μέχρι το:
«Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ».
Αντέξαμε.
Αλλάζουμε.
Ανεβαίνουμε.