Ο νόμος και η τάξη ....θέλουν νόμο και τάξη

Τις τελευταίες μέρες έχουν ενταθεί οι εγκληματικές ενέργειες προκαλώντας έτσι την προσοχή του κοινού που όπως είναι λογικό άρχισε να σκέφτεται για την ασφάλεια του, όπως και αυτή των μελών της οικογενείας του.

Παρά τα διάφορα νομικά κόλπα που έχουν εφεύρει όλες οι κυβερνήσεις για να εξυπηρετούν διάφορα συμφέροντα, οι νόμοι μας είναι αρκετά ισχυροί και θα μπορούσαν να καλύψουν κάθε είδους παραβατικότητας.

Όμως, άγνωστο πώς, οι νόμοι δεν εφαρμόζονται πάντα και για όλους, η δικαιοσύνη δεν έχει αρκετό χρόνο να  εκδικάσει όλες τις υποθέσεις και βασικά δεν τους έχει πιάσει και ο πόνος γι' αυτό, αφού ο μισθός πέφτει.

Ο 18 χρονος αδελφοκτόνος συμμετείχε μας είπαν σε δύο ληστείες, όπως και το 16χρονο θύμα, καλά παιδιά μας είπε η μητέρα τους και ο παππούς, χθες πάλι Αλβανοί, χωρίς άδεια παραμονής, μαχαίρωσαν ηλικιωμένο στην Κεφαλλονιά.

Λίγο, πολλοί, αρκετοί από αυτούς που διαβάζουμε στις ειδήσεις, έχουν εκκρεμότητες με την δικαιοσύνη, τι συμβαίνει επιτέλους, γιατί αυτή η ουσιαστικά αδιαφορία από την πολιτεία;

Νεαρά παιδιά σκοτώνονται σχεδόν κάθε μέρα με τα αυτοκίνητα τρέχοντας με υπερβολική ταχύτητα, κάποιοι δεν θέλουν κάμερες και βασικά τιμωρίες, ο Μητσοτάκης που είναι ο Σημίτης της ΝΔ θέλει να τα έχει καλά με όλους δεν του αρέσουν οι τιμωρίες. Κάτι πρέπει να γίνει όμως.