Η απομάκρυνση του Γιοβάνοβιτς, έκανε ΄Τούρκους' τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Μετά την πρώτη ψυχρολουσία, έρχονται και άλλες σκέψεις. Ο Αλαφούζος χαζός δεν είναι, σίγουρα ξέρει την ομάδα πιο καλά από εμάς, η οικογένεια του είναι από τις πιο πετυχημένες στους χώρους με τους οποίους έχει ασχοληθεί.

Πριν από χρόνια κατάφερε σε δύσκολη περίοδο για την ναυτιλία, αυτός και η οικογένεια του να σώσουν το παιχνίδι με τις κινήσεις τους οι οποίες δεν είναι βέβαια γνωστές σε εμάς τους απλούς πολίτες, εικασίες κάνουν μερικοί σαν κι εμένα.

Το ίδιο και στα ΜΜΕ που ελέγχουν τα οποία δεν ήταν και στα καλύτερα τους.

Στον Παναθηναϊκό, έχει μπει μία σειρά, κατάφερε να μειώσει τα χρέη, να μην ρίξει την ομάδα στην 4η κατηγορία και να φτάσει να διεκδικεί πρωτάθλημα, το γιατί το έχασε είναι άλλη ιστορία.

Τι θα κάνει τώρα, η ομάδα φέτος τα πήγε καλύτερα με τις αδύναμες ομάδες, αλλά στα ντέρμπι δεν είναι εύκολο να ανατρέψεις την αξία των παικτών των αντιπάλων σου η οποία είναι σαφώς καλύτερη.

Αλλάζει λοιπόν τον Γιοβάνοβιτς, που ίσως να είχε δώσει το μάξιμουμ αυτών που μπορούσε, παίρνει ένα γνωστό  όνομα σαν προπονητή, έχει ολόκληρο γύρο και τα play Off μπροστά του. για να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα από το οποίο νομίζω μόνο ο πρωταθλητής θα διεκδικήσει πρόκριση στο Champions League, οι υπόλοιποι τίποτα στην ουσία αφού θα πάνε στο Conference και ο δεύτερος θα διεκδικήσει πρόκριση στο Europa.

Θα πάρει τρεις καλούς παίκτες τον Γενάρη με τα χρήματα του Champions League και θα το παλέψει με αρκετές πιθανότητες.

Οι παίκτες και ειδικά η άμυνα έδιωξε τον Γιοβάνοβιτς με την απόδοση της στα Ευρωπαϊκά κύπελλα και την αδυναμία της να κάνει την υπέρβαση με την Μπράγκα που ήταν καλή ομάδα, αλλά όχι ακτύπητη, τα είχες καταφέρει με την Μαρσέιγ, που ήταν πιο δύσκολη. 

Πάντως οι οπαδοί της ομάδας δεν δείχνουν να εγκρίνουν την αλλαγή.