Με την αποχώρηση των 11 ο Κασσελάκης έχει μία έπαρση που δεν δικαιολογείται από την αποδοχή του κόσμου

Όσοι παρακολούθησαν τις τελευταίες συνεντεύξεις του Κασσελάκη ίσως θα διαπίστωσαν ότι έχει αλλάξει το ύφος του και έχει γίνει πιο αλαζονικός σε όσους τον προσκαλούν, ενώ όλο το στήσιμο δείχνει ότι έχουν τεθεί κάποια όρια στις ερωτήσεις.

Είναι ένας έξυπνος και ικανός άνθρωπος, αλλά η πολιτική δεν είναι μόνο μπίζνες, θέλει πολιτική συμπεριφορά, αλλά και αποδοχή από τον κόσμο.

Προς το παρόν δεν δείχνει να ανεβάζει τα ποσοστά του και μέχρι τις εκλογές για την Ευρώπη πολλά μπορεί να αλλάξουν.

Η δε μόνιμη αναφορά του στο πόσο μεγάλος ήταν ο Τσίπρας, δεν πείθει ιδιαίτερα, ο Τσίπρας είχε την συνεισφορά του στην άνοδο στην εξουσία, αλλά τώρα είναι αδιάφορος και αν επιστρέψει στο άμεσο μέλλον πάλι στα αζήτητα θα πάει, αργότερα κανείς δεν ξέρει, είπαμε ο λαός μας είναι παράξενος. 

Αυτοί που παρέμειναν στον ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτοί που πίστεψαν ότι πραγματικά θα κερδίσει τον Μητσοτάκη στις επόμενες εκλογές, κανείς βέβαια δεν μπορεί να το αποκλείσει, ο λαός θέλει χρήμα, αν τον πείσει ότι θα του το δώσει, θα βγει και με 50%, όσο όμως υπάρχει αυτή, ή έστω ψεύτικη εικόνα ότι όλα πάνε καλά στην οικονομία και έχει η χώρα την στήριξη των ξένων οίκων ο Κασσελάκης και ο ψεύτικος πια στην ουσία ΣΥΡΙΖΑ θα κινείται λίγο πάνω κάτω από το 10% και ας μην υποτιμά τους 11 και την αντίδραση του κόσμου, οι δυσκολίες που περνάει όλος ο πλανήτης θα φέρουν ξανά στην επικαιρότητα την ανάγκη μιας δυνατής αριστεράς και αυτή δεν θα είναι βέβαια ο θαυμαστής του Μάο Κασσελάκης που βασικά αυτό που τον απασχολεί σε κάθε συνέντευξη είναι το πως θα τακτοποιήσει και θα λύσει τις προσωπικές του προτιμήσεις.

Η χώρα έχει πραγματικά προβλήματα στα οποία είναι αδύνατο να γίνει μέλος ο Κασσελάκης, ο οποίος μίλησε για βασικό μισθό 900 ευρώ, δηλαδή στην ουσία λίγο πιο πάνω από όσα θα δώσει η ΝΔ την άνοιξη.

Λαμβάνοντας υπ' όψιν τα τεράστια κέρδη των εταιρειών και τις αυξήσεις των τιμών, ένας πιο δίκαιος μισθός θα ήταν τουλάχιστον τετραψήφιος και προσωπικά πιστεύω γύρω στα 1200 ευρώ.

Θα μου πεις πώς θα ανταπεξέλθουν οι μικροί επιχειρηματίες οι οποίοι απασχολούν 2-3 άτομα, αυτοί είναι τόσο καλόψυχοι, αφού δουλεύουν πάντα με ζημιές, θα βρουν την λύση, ας ζητήσουν από  τον μπάρμπα τους στην Αμερική να στείλει κάτι περισσότερο, αφού στην ουσία έτσι μας λένε ότι ζουν.