Μην το ψάχνεις, είναι πολύπλοκο και δεν αλλάζει

Η αλήθεια είναι ότι εντός του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης δείχνει ότι αποκτά έναν έλεγχο μετά την αποχώρηση των 11 και χιλιάδων άλλων στελεχών, όμως η πολιτική είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα και δεν φτάνει να είσαι έξυπνος και με επαγγελματικές εμπειρίες.

Ένας πολιτικός μπορεί να είναι εντελώς άχρηστος επαγγελματικά, αφού ειδικά στην Ελλάδα τα 'μεγάλα κεφάλια' ουσιαστικά δεν δούλεψαν ποτέ τους.

Το πρόβλημα με τους πολιτικούς μας είναι ότι δεν έχουν σχεδόν καμία σχέση με την πραγματικότητα της κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα.

Μιλάνε πχ για την υγεία, είπε ας πούμε ο Κασσελάκης χθες, ότι δίνει ο Έλληνας πολίτης 7 δις στην ιδιωτική υγεία, δηλαδή αν αύριο η κυβέρνηση προσλάβει 50.000 και ανοίξει 20 νοσοκομεία κρατικά θα λυθούν όλα; μπούρδες, όσοι έχουν πάει σε κρατικά νοσοκομεία ξέρουν τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, ο Κασσελάκης και οι υπόλοιποι δεν έχουν ιδέα για το γίνεται σε ένα κρατικό νοσοκομείο, ίσως και ούτε ο Υπουργός Υγείας. Μίλησε και για τους Νοσηλευτές, ας πάει να τους ρωτήσει, θέλει να φύγει κανείς με σύνταξη και γιατί δεν φεύγει αφού δεν έχει να φάει όπως είπε. Έχουμε βαρεθεί την υποκρισία και την ασχετοσύνη και υποστήριξη σε όλες τις κοινωνικές τάξεις και όλους σε όσους έχουν αντιπαράθεση με κάθε κρατική εξουσία, θέλουμε ή δεν θέλουμε να υπάρχει κράτος και να τηρούνται οι νόμοι;

Στην παιδεία, όλοι θα στέλνουν τα παιδιά τους, αν έχουν  στα ιδιωτικά σχολεία, και ΟΛΑ τα παιδιά σήμερα θα έλεγα σε ποσοστό 90% είναι κακομαθημένα γιατί οι γονείς τους δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν μαζί τους και η σχετική οικονομική βελτίωση οδηγεί στο να τους κάνουν τα χατίρια, αφού ένας γονιός θα προτιμήσει να στερηθεί για να ικανοποιήσει τα παιδιά του.

Πέσανε να την φάνε την υφυπουργό παιδείας επειδή είπε ότι δεν είναι κακό το να περπατάνε τα παιδιά 1500 μέτρα. Δείτε τις τσάντες των παιδιών του Γυμνασίου και Λυκείου, καμία σχέση δεν έχουν με αυτή του Δημοτικού, σχεδόν άδειες είναι. Εγώ στην γειτονιά μου βλέπω τα παιδιά να παίρνουν το λεωφορείο για μία στάση, δεν συζητάμε βέβαια για το αν πληρώνει κανείς εισιτήριο.

Η ακρίβεια: ξέρει ο Κασσελάκης ή ο Μητσοτάκης πόσο έχει 1 κιλό φέτα ή μία φραντζόλα ψωμί; δεν θα το έλεγα και τι μέτρα να πάρει η κυβέρνηση, έχουμε ελεύθερη οικονομία. Αν θέλουν τα κόμματα και έχουν κότσια να μας υποδείξουν ποιες εταιρείες να αποφεύγουμε ώστε να αποκτήσουμε αγοραστική συνείδηση, αν δεν βάλουμε για 1 μήνα βενζίνη από συγκεκριμένη εταιρεία, αυτή μοιραία θα κατεβάσει τις τιμές, όπως και αν δεν αγοράσουμε φέτα πχ από την Ίο, (ωραίο νησί).

Η πραγματική ζωή έχει αλλάξει, όλα πια είναι ελεγχόμενα, γι' αυτό ήλθε το διαδίκτυο, για να γίνουμε όλοι έξυπνα πρόβατα.   

Το ίδιο συμβαίνει με όλα τα προβλήματα της χώρας, οι πολιτικοί δεν έχουν εμπειρίες και δεν επιλέγουν πάντα σωστούς Υπουργούς οι κυβερνήσεις.