Απομάκρυνση του Γιοβάνοβιτς θα είναι λάθος

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν κάποτε ότι τα λάθη πληρώνονται και οι ενέργειες και τα συναισθήματα που είχαν τότε για την γνωστή οικογένεια δεν βγήκαν σε καλό στην ομάδα.

Ναι ήταν φανερό ότι δεν ήθελαν να ακολουθήσουν την τακτική μερικών από τους αντιπάλους τους οι οποίοι απέκτησαν ομάδες για να έχουν τον τρόπο να πιέζουν τις κυβερνήσεις και να ανέβουν οικονομικά με τις επιχειρήσεις τους. Αυτοί ήταν δυνατοί και είχαν περάσει σε άλλο επίπεδο.

Η Ομάδα είχε καλή παρουσία σε Ελλάδα και Ευρώπη και σχεδόν πάντα καλούς παίκτες που τροφοδοτούσαν και την εθνική ομάδα στην οποία είχαν μεγάλη συμμετοχή και στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού κυπέλλου.

Ο Γιοβάνοβιτς πήρε μια μέτρια ομάδα που δεν είχε συχνές επαφές με την Ευρώπη .και της έδωσε προοπτικές, ενώ είχε και μία σχετικά καλύτερη παρουσία σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σε όλα παίζουν ρόλο τα χρήματα, ο Παναθηναϊκός έχει το χαμηλότερο μπάτζετ από τους 4 μεγάλους στην χώρα μας ενώ η διαφορά του ήταν αβυσσαλέα με τους Ευρωπαϊκούς αντιπάλους, εκτός της Μακάμπι η οποία όμως ας μην ξεχνάμε ότι είχε βάλει 4 πέρυσι στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, γενικά οι Ελληνικές ομάδες δεν τα πάνε καλά  με το Ισραήλ, τι να κάνουμε.

Ας προσπαθήσουμε και φέτος να πάρουμε μία από τις δύο πρώτες θέσεις και βλέπουμε, το Ελληνικό ποδόσφαιρο σε επίπεδο ομάδων υστερεί πια σημαντικά έναντι του Ευρωπαϊκού, αυτά που ξέραμε τέρμα.

Ο Μαρινάκης γιατί να δώσει πιο πολλά χρήματα στον Ολυμπιακό, για να παίζει με την Λαμία και να αποκλείεται στην Ευρώπη; τα δίνει στην Νότιγχαμ, επενδύει αλλού και έχει καλύτερη απόδοση, αφού πια τελείωσε το παραμύθι της απ' ευθείας πρόκρισης.

Αφήστε τον Γιοβάνοβιτς να κάνει την δουλειά του, έρχονται και οι μεταγραφές, κάτι θα βελτιώσει, δεν έγινε ξαφνικά άχρηστος, θα είναι μεγάλο λάθος η αλλαγή του για να φέρει έναν άλλο που μέχρι να μάθει την ομάδα θα χαθεί η χρονιά.