Σε 10 μέρες επέβαλαν σαν παίκτη πρώτης κατηγορίας τον Κασσελάκη

Αλήθεια ποιος κάνει κουμάντο σ' αυτόν τον τόπο, σε 10 μέρες έφεραν στην πρώτη σελίδα τον Κασσελάκη προβληματίζοντας την Έφη Αχτσιόγλου.

Προσωπικά αγνοούσα τον Κασσελάκη, τον έμαθα όταν φίλος μου είπε, τον ξέρεις αυτόν τον καινούργιο που προωθούν για αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ; 

Από τότε όλα τα ΜΜΕ φρόντισαν να τον μάθουμε και δεν αποκλείεται να τον δούμε και πρόεδρο το κόμματος, αφού αν έχει την στήριξη Τσίπρα και Πολάκη δύσκολα θα χάσει από την Αχτσιόγλου η οποία απλά υπερτερεί έναντι των άλλων οι οποίοι δεν έχουν και ιδιαίτερη δυναμική, αυτό άλλωστε είναι και το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ η έλλειψη στελεχών που να πλησιάζουν την απήχηση και ακτινοβολία του Τσίπρα.

Εκεί που ήταν ένας αγώνας χωρίς ενδιαφέρον τώρα θα δούμε μάλλον ένα δεύτερο γύρο, αν χρειάζεται 50% για να εκλεγεί ο πρόεδρος και ο Κασσελάκης συνέχεια ανεβαίνει, μέσα σε 10 μέρες έχει γίνει αντίπαλος.

Να δούμε πώς θα αντιδράσουν μετά από πιθανή εκλογή του οι οπαδοί της σκληρής αριστερής γραμμής και βέβαια οι επαναστάτες του γλυκού νερού που αλωνίζουν το διαδίκτυο με τα γ Μητσοτάκη, δολοφόνε κλπ. Ο Κασσελάκης δείχνει πολύ ξύπνιος για να τους αφήσει να ακολουθούν αυτή τη γραμμή και να τον εκθέτουν. Μέχρι τώρα με την τακτική τους κοντεύουν να διαλύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ  και αδυνατούν να αντιληφθούν τι φταίει, η Αχτσιόγλου βέβαια αν εκλεγεί, είναι οπαδός αυτής της τακτικής, της αρέσει όπως δείχνουν οι δηλώσεις της η βίαιη άσκηση της πολιτικής με ακραία συνθήματα. Στην αρχή πήγε για μερικές ώρες να το παίξει πιο ήπια, αλλά την έβαλαν αμέσως στην θέση της.