Λείπει ο Τσίπρας από την επικαιρότητα, δεν ξέρουμε καν πού είναι

Πού είναι ο Τσίπρας;
Πραγματικά η απουσία του Τσίπρα από τα πολιτικά πράγματα της χώρας είναι ιδιαίτερα έντονη. Διανύουμε περίοδο διακοπών, αλλά βλέπεις ότι ο Μητσοτάκης μονοπωλεί το ενδιαφέρον των πολιτών, θετικά ή αρνητικά, αυτό δεν έχει σημασία, ενώ οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί ή υποψήφιοι είναι εντελώς αδιάφοροι.

Πέρα από τα ενδεχόμενα λάθη που μπορεί να έκανε σαν αρχηγός του κόμματος του, ο Τσίπρας έχει το χάρισμα της επικοινωνίας και την βαρύτητα που φέρει ένας πρώην πρωθυπουργός της χώρας.

Δεν ξέρω αν στις προθέσεις του είναι να παίξει ένα ρόλο όπως ο φίλος του, όπως φαίνεται Κώστας Καραμανλής, αλλά η πολιτική σκηνή της χώρας έχει ανάγκη από την παρουσία του, πέρα, όπως συμβαίνει με όλους τους πολιτικούς μας, πολιτικές ή άλλες αδυναμίες του, έχει το κάτι που δεν το έχει άλλος στο κόμμα του, ή δεν μας το έχει δείξει, ίσως ο Πολάκης να μπορούσε να ακολουθήσει το ύφος του, αφού πέρα από τις όποιες διαφωνίες τους στην ουσία είχαν κοινή γραμμή.

Τσίπρας και Πολάκης ανέχονται ή συμφωνούν με τους σκληρούς οπαδούς του Συριζα που κοιμούνται και ξυπνούν με τον εφιάλτη του Μητσοτάκη που πραγματικά από τότε που έγινε πρωθυπουργός έγινε η εμμονή τους.