'Να φύγει ο Μητσοτάκης' υπάρχουν καλύτεροι, είναι το αίτημα των ηττημένων στις εκλογές

'Να φύγει ο Μητσοτάκης' το αίτημα αυτών που υπέστησαν την μεγαλύτερη εκλογική συντριβή στην ιστορία του κοινοβουλευτισμού στην Ελλάδα και αυτά λιγότερο από 2 μήνες από τις εκλογές.

 

Αυτή η άποψη είναι βάναυσα αντιδημοκρατική και δεν στηρίζετε σε καμία λογική, αλλά σε ένα απροσδιόριστο πείσμα του παιδιού που του πήραν το γλυφιτζούρι  και φοβάται ότι δεν θα το αποκτήσει ξανά.

Για να πάρεις ένα γλυφιτζούρι θα χρειασθείς όμως μερικά λεπτά εργασίας και δεν θα το αποκτήσεις μόνο επειδή αυτή είναι η επιθυμία σου.

Αφήστε την χώρα να δουλέψει, αν μπορεί να το κάνει αυτό η ΝΔ που μέχρι τώρα δυστυχώς δεν μας πείθει και όταν γίνουν εκλογές τα λέμε πάλι, το να λένε μερικοί ότι την ΝΔ την ψήφισε μόνο το 20% υπονοώντας ότι όσοι δεν ψήφισαν, θα ψήφιζαν τα υπόλοιπα κόμματα, ας μη το χαρακτηρίσω., εδώ η στατιστική με 1000 άτομα μας δίνει σχεδόν το αποτέλεσμα.

Το γράφω συνέχεια, αλλά αυτοί που δεν αντιλαμβάνονται την σημασία που έχουν στην δημοκρατία οι εκλογές επιμένουν να εκλέγουν τους πρωθυπουργούς από το Twitter που ειδικά στην Ελλάδα είναι πεθαμένο.

Δεν αγαπώ καμία πολιτική παράταξη, αντίθετα, δεν συμπαθώ καμία, αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι η ψυχρή λογική μου, ποιος θα μπορούσε να κυβερνήσει τώρα την χώρα, σύμφωνα με τις συνθήκες που υπάρχουν, η Αχτσιόγλου; ο Τσίπρας, ο Τσακαλώτος, ο Παππάς, ο Πολάκης, ο Ανδρουλάκης; ο Βελόπουλος, ο Κουτσούμπας, τι προτείνεται να φύγει ο Μητσοτάκης που δείχνει 'οτι την ξέρει την δουλειά' και να έλθει πχ ο Δένδιας; τι θα αλλάξει για όσους δεν τον συμπαθούν, το μωρουδίστικο πείσμα τους; Η χώρα όπως όλος ο πλανήτης δεν έχει πια πολιτικούς, μάνατζερ θέλει διαφορετικά δουλεύει πια ο πλανήτης και θα γίνεται όλο και χειρότερα. Στην τελική, μπορεί και να είμαι ένας απλός βλάκας που τα βλέπει διαφορετικά.

Όσο για αν τα παίρνουμε από τον Μητσοτάκη, να το γράψω ξανά, μας δίνει αυτό που μας δίνετε κι εσείς που 'αγαπάτε την  μουσική' και δεν μπορείτε χωρίς αυτήν, σε κάθε ανάρτηση βάζετε μερικά like και αυτό είναι ελάχιστοι τα διαβάζουν ή τα ακούνε, τι να κάνουμε δεν προλαβαίνουμε, εμείς και όλες οι προηγούμενες γενιές που είχαν την μουσική στην ζωή τους ήμασταν από άλλο πλανήτη.