Ο Μητσοτάκης σκοτώνει φιλάθλους, βάζει φωτιές, αποπλάνησε το 41% των Ελλήνων, είναι βλάκας και δεν φεύγει όπως του ζητάει το Twitter.

Ο Μητσοτάκης σκοτώνει φιλάθλους, βάζει φωτιές, αποπλάνησε το 41% των Ελλήνων, είναι βλάκας και δεν φεύγει όπως του ζητάει το Twitter.

Πάντα θα υπάρχει η απορία αν αυτοί που γράφουν στο διαδίκτυο εναντίον του Μητσοτάκη έχουν εναλλακτική πρόταση αν αύριο το πρωί ο Μητσοτάκης θελήσει να εγκαταλείψει την πολιτική.

 Δεν έχουν αρχίσει να βγαίνουν οι νέες μετρήσεις, αλλά μία που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ να κρατάει κάποιες από τις δυνάμεις του και να είναι στο 16%, ποσοστό ιδιαίτερα αισιόδοξο  που με τον κατάλληλο νέο αρχηγό θα μπορούσε να πλησιάσει το 20% και όχι το 10 όπως φοβόντουσαν μερικοί.

Αφού έπαθε πανωλεθρία και έπεσε στα μισά ποσοστά του συνεχίζουν οι φίλοι του στο διαδίκτυο να θέλουν να καθορίσουν την τύχη του με στοχευμένες επιθέσεις εναντίον ενός αντιπάλου που τους κερδίζει συνέχεια 15-0, δεν λέω να πάψουν να τον αναφέρουν, αλλά πώς μπορείς να κατηγορείς σαν βλάκα έναν πολιτικό που σε κερδίζει με τόση μεγάλη διαφορά, εντάξει κάποιοι από το 41% μπορεί να παραπλανήθηκαν, αλλά μιλάμε για μεγάλο ποσοστό.

Μιλάμε για ανύπαρκτη κυβέρνηση που κάνει μετά τις εκλογές συνέχεια λάθη κι όμως εκεί ακλόνητη, ενώ φοβάται και την σκιά της και ουσιαστικά δεν παίρνει πρωτοβουλίες για μεταρρυθμίσεις, ενώ δεν έχει αντίπαλο, φοβάται μήπως την κατηγορήσουν σαν δεξιά.

Και η αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ προχωράει αγκαλιά με την εφημερίδα Δημοκρατία που δεν θα την έλεγες και Δημοκρατική, υπάρχει μόνο για να κτυπάει τον Μητσοτάκη και την ΝΔ, σίγουρα κάποιος από τους προηγούμενους αρχηγούς είναι από πίσω,, ο Μητσοτάκης και η οικογένεια του πάντα ήταν ξένο σώμα.

Όλοι πια το παίζουν προοδευτικοί, μια αιωρούμενη έννοια που καλύπτει τα πάντα, από φανατικούς εξτρεμιστές, αναρχικούς,  δεξιούς με μοντέρνες ιδέες και βασικά αριστερούς τύπου ΣΥΡΙΖΑ που έχουν δεθεί με την λέξη σαν σιαμαίοι, ενώ στην ουσία δεν έχουν πια και πολύ σχέση.
 
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εγκρίνει τις καλές σχέσεις με την Κομισιόν, δεν τους άρεσε η επίσκεψη της προέδρου τους στην Κρήτη, κάνουν συνέχεια καταγγελίες για φόνους στην Ευρωπαϊκή ένωση, γενικά στρέφονται εναντίον της Ελληνικής κυβέρνησης σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά είναι τόσο γκαγκα που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι αυτό είναι μαχαιριά στην Ελλάδα. 
Έτσι εξηγείται το ότι στρέφουν τον κόσμο υπέρ του Μητσοτάκη ο οποίος δεν χρειάζεται να κάνει κάτι, το κάνει μόνος του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα της γκάφας, που δεν έχει βέβαια βιαστές, δολοφόνους, κλέφτες, χούλιγκανς, φοροφυγάδες και όλα τα κακοποιά στοιχεία, οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ αν και δεν πιστεύουν είναι Άγιοι, οι Νεοδημοκράτες και οι Πασόκοι είναι οι κακοί.