Mια σταγόνα μαύρη μπογιά θα μαυρίσει ένα κάδο με γάλα.

Οτιδήποτε και αν έχω κάνει στην ζωή μου, καλό ή κακό και δεν είναι πολλοί αυτοί που ξέρουν την ιστορία και την πορεία μου σε διάφορους χώρους δύσκολα θα φτάσει στο ευρύ κοινό, το έχω συνειδητοποιήσει αυτό, ξέρω ότι δεν μπορώ να το αλλάξω και κάνω συνήθως αυτά που πιστεύω, έστω και αν προκαλώ ακόμα και αντιπάθειες.

Η λογική μου μου λέει ότι μια σταγόνα μαύρη μπογιά θα μαυρίσει ένα κάδο με γάλα.

Γράφω κάτι για την Βίσση, με επιδοκιμάζουν 1000 άτομα βάζοντας like, το διαβάζουν μερικές χιλιάδες επισκέπτες και μπαίνει ο τάδε και γράφει ντροπή σου να υπερασπίζεσαι την Βίσση για το Ηρώδειο ενώ δεν δόθηκε στον τάδε αγωνιστή, αυτός ο αγωνιστής, Πασόκος, είχε πάει στην ΕΡΤ και απειλούσε να απολύσει αυτούς που δεν του έκαναν τα χατίρια του, ανάλογα σχόλια κάνουν και καμιά δεκαριά άλλοι στους 15000 που το διάβασαν, όμως οι εισαγγελείς του παρασκηνίου μου λένε σ' αρέσει να σε βρίζουν.

Μα σε άλλα site, ειδικά σε πολιτικά σχόλια, 95 στους 100 τους βρίζουν, άσε τώρα που δόθηκε γραμμή να πέσουν οι τόνοι για την Βίσση γιατί έχει καλές σχέσεις με κοινωνικές ομάδες και πολιτικά κόμματα που οι φίλου του μας παραμυθιάζουν ότι ακούνε μόνο κουλτούρα, ναι ίσως το 2% από αυτούς.

Ειλικρινά, νιώθω μόνιμα χαμένος και απελπιστικά μόνος, σχεδόν ποτέ δεν μου είπε ή έγραψε κάποιος, καλά τα λες και όμως κάποιο ρόλο έχω παίξει κι εγώ σε μερικά πράγματα, όσοι ήταν κοντά, το ξέρουν.

Θα εξακολουθώ να γράφω περιστασιακά για το αίτημα μας να βοηθήσετε την σελίδα μας, έστω με 1 ευρώ, χθες το έκανε η Ρόζα, την ευχαριστούμε και βέβαια για την Σπανακόπιτα που πουλάει ο Θωμ.... franchise θα πρέπει να είναι με 2,70, σιγά θα φτάσει το 1 κιλό κρέας και όλοι αγοράζουν, τόσο νόστιμη δεν είναι, μάλλον έχουν χρήματα ή αδιαφορούν, εγώ από μικρός έσκυβα για να πάρω από τον δρόμο μία δεκάρα, δεν περιφρονώ το χρήμα, το χρησιμοποιώ για τις ανάγκες να ζήσω εγώ και η οικογένεια μου.