Το Χόλυγουντ και τα αφεντικά του προσπαθούν με την Barbie να μας πείσουν ότι οι γυναίκες μπορούν να ζήσουν χωρίς τον άνδρα κι αυτός χωρίς γυναίκα

Εδώ και μερικά χρόνια, για άγνωστο φανερά λόγο, τα κέντρα εξουσίας προσπαθούν να μας πείσουν για το πόσο κακές είναι οι ετερόφυλες σχέσεις, πόσο κακοί είναι οι άνδρες και ότι  οι γυναίκες βιώνουν μία φοβερή καταπίεση από το ανδρικό φύλο που τις εκμεταλλεύεται σεξουαλικά, επαγγελματικά, κοινωνικά και με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί να φαντασθεί το ανθρώπινο μυαλό.

Φανερή είναι και η προσπάθεια να πείσουν με τα διάφορα ΜΜΕ, ειδικά μέσω των πρωινάδικων της TV, όχι μόνο στην Ελλάδα, ότι το ανθρώπινο φύλο δεν είναι οι άνδρες και γυναίκες που ξέραμε παλιά, αλλά μερικά ακόμα.

Είναι δικαίωμα του καθενός να έχει  τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, το σεξ προσφέρει τόσες δυνατότητες ώστε όλοι να μένουν ικανοποιημένοι ανεξάρτητα του τρόπου που επιλέγουν.

Το ποιος είναι ο καλύτερος κι αυτό είναι σχετικό και εξαρτάται από τις προτιμήσεις του καθενός.

Όμως, αν και είναι σίγουρο ότι στο μέλλον θα δούμε καταστάσεις που δεν μπορεί να φαντασθεί το ανθρώπινο μυαλό, όλα αυτά με τα MeToo, YouToo, Barbie κλπ δεν είναι τυχαία, το ανθρώπινο φύλο θα συνεχίσει να έλκεται από το αντίθετο και θα υπάρχουν βέβαια πάντα οι μειοψηφίες αυτών που θα ψάχνουν κάτι διαφορετικό.

Το Χόλυγουντ συχνά με τις ταινίες του κατευθύνει  τις τύχες του πλανήτη μας και αυτοί που λένε ότι δεν επεμβαίνει είναι βαθιά νυχτωμένοι, πολλοί μεγάλοι ηθοποιοί δεν βρίσκουν πια ρόλους γιατί δεν συμβιβάστηκαν με την νέα κατάσταση, ενώ πασίγνωστοι σκηνοθέτες τερμάτισαν την καριέρα τους ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο.

Όπως στην μουσική με το πλασάρισμα αρχικά του χιπ χοπ και αργότερα των ονομάτων από την Ασία, έτσι και στο σινεμά 'όλα είναι υπό έλεγχο'.

Τα κοριτσάκια στην Αμερική βγαίνοντας λέει από τις αίθουσες όπου παρακολούθησαν την Barbie ζήτησαν αμέσως να χωρίσουν από τα αγόρια τους που τις καταπιέζουν.

Ωραία όλα αυτά, αλλά η Barbie στηρίζεται σε μία όμορφη κουκλίτσα, δηλαδή στην βασική γυναικεία δύναμη και όχι στην ιδιότητα της αμαζόνας.

Υπάρχουν κι αυτές οι γυναίκες βέβαια, οι οποίες για διάφορους λόγους από άσχημες ίσως εμπειρίες έχουν διαφορετική άποψη για τις σχέσεις των δύο φύλων, όμως πάντα οι άνδρες θα έλκονται από τις γυναίκες και  το αντίθετο, πάντα βέβαια θα υπάρχουν και εξαιρέσεις, αυτό ισχύει από την παλαιολιθική εποχή δεν μας το παρουσίασαν για πρώτη φορά τα αστέρια που δημιούργησε εδώ και μερικά χρόνια η τηλεόραση 
 

Video Url