Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα;

Τελικά δεν καταλαβαίνω , πιο ακριβώς είναι το πρόβλημα ,ποτέ θα μάθουμε ότι δεν έχει σημασία ποιος είναι η Βισση , ο Σεφερλής ο κάθε καλλιτέχνης έχει το κοινό του αρκεί να μην είναι άκρα προσβλητικός , ε να πάψουμε να ανεβάζουμε Αριστοφάνη επειδή σε κάποιους δεν αρέσει!

Λόγω της ενασχόλησης μου με την μουσική εδώ και 25 χρόνια θα σας παραθέσω ένα μικρό παράδειγμα ένας πιανίστας της jazz με το όνομα John Paul Larkin έκανε τεράστια επιτυχία με ένα κομματι το Scatman no1 σε 9 χώρες πουλώντας 6 εκατομμύρια δίσκους με αυτό το κομμάτι, που εμένα δεν μου άρεσε ,δηλαδή επειδή δεν μου άρεσε εμένα πάει να πει ότι 9 χώρες που το έβγαλαν no 1 τι είναι άσχετοι και λάθος ,κοντολογίς ολοι έχουν ένα κοινό ,αν θες πας και το βλέπεις η όχι ,και αυτό ισχύει για όλα τα θεάματα .

Για να μην προτρεξουν κάποιοι ,σίγουρα θα μπορούσε να υπάρχει μια επιτροπή με τη τραγούδια που θα μπορούσε η Βισση να πει ! Δηλαδή αν ο Σεφερλής έπαιζε όρνιθες σε δίκη του διασκευή θα ήταν καλός η κακός ηθοποιός , εδώ καρατομήσανε το 1959 τον Κάρολο Κουν για τις όρνιθες στο Ηρώδειο .φοβερή η Δημοκρατία στην Ελλάδα μας .

Νασος Παπατζιμοπουλος