Αντιδράσεις για την εμφάνιση της Άννας Βίσση που 40 χρόνια είναι η απόλυτη σταρ στην Ελλάδα, στο Ηρώδειο, όπου έχουν εμφανισθεί αρκετοί άσχετοι

Αντιδράσεις για την εμφάνιση της Άννας Βίσση που 40 χρόνια είναι η απόλυτη σταρ στην Ελλάδα, στο Ηρώδειο, όπου έχει εμφανισθεί ο κάθε άσχετος
Εδώ και 40 χρόνια σχεδόν, με 50 χρόνια καριέρας πίσω της, η Αννα Βίσση έχει κερδίσει την αγάπη όλων των Ελλήνων και δύσκολα θα βρεις Έλληνα που θα πει άσχημα λόγια γι' αυτήν.

Με ένα ρεπερτόριο που αρχικά κάλυπτε με τραγούδια συνθετών όπως οι Κουγιουμτζής, Θεοδωράκης, Χατζηνάσιος, Νικολάου, στην συνέχεια σε μόνιμη σχεδόν βάση ερμήνευσε τραγούδια του Νίκου Καρβέλα τα οποία είχαν μεγάλη απήχηση στο κοινό και την βοήθησαν να γίνει η απόλυτη σούπερσταρ.

Αυτά τα τραγούδια δεν ανήκαν βέβαια σ' αυτά που ενθουσιάζουν τους μουσικοκριτικούς, ενθουσίασαν όμως κάθε Έλληνα που αγαπάει τα ευχάριστα ποπ τραγούδια και μου είναι δύσκολο να σκεφτώ ότι θα υπάρχει Έλληνας που θα απορρίπτει τραγούδια όπως τα Μαύρα γυαλιά, τα Μαθητικά τα χρόνια, Παραλύω, Χωρίς το μωρό μου και δεκάδες άλλα.

Η Βίσση είναι μία πανέξυπνη και σίγουρα θα διαλέξει με προσοχή τα τραγούδια που θα πει στο Ηρώδειο ώστε να αναγκάσει για μία ακόμα αφορά τον κόσμο να αναγνωρίσει το ταλέντο της.

Ειλικρινά πιστεύω ότι θα είναι μία συναυλία με ενδιαφέρον σε ένα χώρο όπου έχουν εμφανισθεί αρκετοί λαϊκοί τραγουδιστές, οι ξένοι καλλιτέχνες οι οποίοι δεν ταιριάζουν στο περιβάλλον.

Αυτοί οι οποίοι ενοχλήθηκαν με την αναγγελία της συναυλίας σίγουρα είχαν μία υπερβολική αντίδραση η οποία είναι στα μόνιμα πλαίσια της αντίδρασης, έτσι για να δείξουμε ότι υπάρχουμε.