Αυτός ο Ιούλιος ήταν από τους χειρότερους στην ζωή μας

Ήταν από τους πιο ζεστούς, αν όχι ο πιο ζεστός μήνας στην ζωή μας. Μερικοί από εμάς είχαν και τα προβληματάκια τους στο θέμα της υγείας που συχνά προκύπτουν από αστάθμητους παράγοντες. Ευτυχώς όμως όταν τα ξεπερνάς, όλα είναι καλά, γιατί για το μόνο πράγμα στην ζωή που δεν υπάρχει καμία εγγύηση είναι το θέμα της υγείας.

Σε πολιτικό επίπεδο οι πρόσφατες εκλογές μας άφησαν για πρώτη φορά στην ζωή μας χωρίς ισχυρή αντιπολίτευση σε αριθμητικό πάντα επίπεδο, μέσα στον Ιούλιο, το μόνο που ακούσαμε ήταν για την κακή διαχείριση και μη προετοιμασία της κυβέρνησης στο θέμα των πυρκαγιών, η αντιπολίτευση βέβαια πάντα σαν αντιπολίτευση έχει λύση για όλα.

Οι εκατοντάδες φωτιές ταυτόχρονα σε όλη σχεδόν την χώρα δείχνουν ότι α πρέπει να περιμένουμε και άλλα γεγονότα στους επόμενους μήνες, αλλά ευτυχώς υπάρχει η Barbie και σύντομα θα αρχίσουν πάλι τα πρωινάδικα και βραδινά σώου στην TV  που θα διασκεδάσουν τον τόσο προβληματισμένο λαό μας.

Τα καλοκαίρια της ξεγνοιασιάς που γυρίζαμε ξυπόλητοι στους δρόμους με τα πατίνια και με κάθε ευκαιρία ρίχναμε νερό με τα λάστιχα, όπου ήταν διαθέσιμα, πέρασαν, Για μικρούς και μεγάλους πια η ζωή θα είναι πιο δύσκολη και ας μην φαίνεται, για τους νέους υπάρχει βέβαια πάντα η προσαρμογή λόγω άγνοιας της ιστορίας για την οποία έτσι κι αλλιώς δεν ενδιαφέρονται οι νέοι.

Σε μερικές μέρες ο ζεστός επίσης μήνας Αύγουστος θα θυμίζει σε εμάς τους μεγαλύτερους, στιγμές από την ζωή μας, βασικά με πολλά τραγούδια. 

Video Url