Έχεις πιθανότητες αν πηγαίνεις κόντρα στις πιθανότητες;

Μπορούμε να αμφισβητούμε τις πιθανότητες;
Στα Play Off του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος μίλαγα με ένα φίλο Ολυμπιακό πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ στην Φιλαδέλφεια.

Η άποψη του ήταν ότι δεν μπορεί να χάνει συνέχεια ο Ολυμπιακός από την ΑΕΚ και το λογικό θα ήταν τουλάχιστον να μην χάσει.

Βασιζόμενος στις πιθανότητες, έχει σπουδάσει οικονομικά, είχε δίκιο, 

Εδώ και μερικά χρόνια όμως αυτό στην ουσία έχει ανατραπεί στο βασικό αίτημα της σελίδας μας που είναι η ανάγκη για οικονομική βοήθεια,

Όλοι και ειδικά αυτοί που θεωρητικά και ουσιαστικά είναι πιο κοντά μας, με βρίζουν και με αποκαλούν ζητιάνο, ζήτουλα, πολιτικά προσδεμένο στον Μητσοτάκη που έχει το θράσος να ζητάει και βοήθεια, εκτός πραγματικότητας αφού όλα είναι τζάμπα και γενικά είναι αρνητικοί.

Αυτό το κάνουν οι συγγενείς και φίλοι μου και ειδικά οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι είναι αυτοί οι οποίοι "δεν θέλουν να πιάνονται κορόιδο" , οι της ΝΔ  απλά αδιαφορούν, από τα υπόλοιπα κόμματα, δεν θα ήθελα να σχολιάσω γιατί θα γίνω κακός με όλους.

Σκεφτόμουνα λοιπόν όταν επέστρεφα από το μπάνιο ανεβαίνοντας μία οδυνηρή για την ηλικία μου ανηφόρα, που όμως ευτυχώς ακόμα είναι υπό έλεγχο.

Ζουγρή μπορεί να είσαι τόσο βλάκας και ΟΛΟΙ οι άλλοι να έχουν δίκιο; αυτό με το Παρθενήσιο μυαλό μου, και μερικοί από εσάς ίσως ξέρουν τι σημαίνει Παρθένος και όχι μόνο Παρθένος, αλλά όπως λένε οι ειδικοί, Παρθένος Παρθένος, νομίζω ότι κάποy με αδικούν, θα το υπομείνω, αλλά θα το γράφω συνέχεια και ας μην δικαιωθώ ποτέ.