Τα κορίτσια έχουν τον πρώτο λόγο στην μουσική

Τα κορίτσια έχουν τον πρώτο λόγο στην μουσική
Σε όλες τις συναυλίες σχεδόν, τα κορίτσια είναι αυτά που μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ κορίτσια ηγούνται στις περισσότερες αξιόλογες νέες μπάντες και παρουσιάζουν συχνά τους πιο πετυχημένους δίσκους.

Η πρόσφατη πετυχημένη ταινία με θέμα την Barbie αυτήν ακριβώς την δυναμική θέλει να μας παρουσιάσει, γυναίκες που με καλυμμένο προσωπείο είναι στην ουσία Αμαζόνες με σκοπό και στόχο να κυριαρχήσουν στον ανδρικό πληθυσμό, λες και αυτό δεν ισχύει ήδη στην πραγματικότητα, ανεξάρτητα του αν αποφεύγουν και τα δύο φύλα να το παραδεχτούν επίσημα.

Είχα γράψει πριν από χρόνια ένα θέμα για τον πόλεμο ανδρών και γυναικών που είναι στα πλάνα αυτών που κατευθύνουν τις τύχες του κόσμου.
Αυτό δεν το ξεκίνησαν βέβαια οι Spice Girls με το Girl Power ούτε τα Αμερικάνικα γυναικεία συγκροτήματα από τις αρχές του '60, πάντα υπήρχε και εδώ και μερικά χρόνια με το MeToo και άλλα ανάλογα κινήματα θα φέρει και επίσημα τις γυναίκες στην κορυφή.

Βέβαια πάντα θα υπάρχουν οι άνδρες του παλιού τύπου που λέμε, αλλά κι αυτοί στην πραγματικότητα είναι προσαρμοσμένοι στην νέα πραγματικότητα.

Video Url