Εχει μια μεγάλη ευκαιρία ο Μητσοτάκης

Εχει μιά μεγάλη ευκαιρία ο Μητσοτάκης , την δυνατότητα να αλλάξει έστω κάποια λίγα τουλάχιστον στον τρόπο που αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους τα πολιτικά πρόσωπα .

Εχει εκλεγεί για δεύτερη τετραετία , τρίτη συνεχόμενη εκλογή δεν έχει συμβεί ποτέ και νομίζω ότι ούτε ο ίδιος θα ενδιαφερθεί , θα είναι 60 στίς επόμενες εκλογές , η προσωπική πολιτική φθορά θα έχει ήδη αρχίσει , και επειδή στό σόι του φτάνουν τα 150 σε ηλικία , θεωρώ λογικό να αποσυρθεί τότε σε μόνιμες διακοπές .

Μέχρι τότε όμως και πρακτικά χωρίς εξωτερική ή εσωτερική αντιπολίτευση έχει την ευκαιρία να στέλνει τον κάθε Μηταράκη και Πατούλη σπίτι τους με συνοπτικές διαδικασίες έτσι για διδακτισμό και σφίξιμο γλουτών για να μην πώ τίποτα άλλο .

Το ιδανικό βέβαια θα ήταν μιά συνολική ενηλικίωση , πράγμα που θα σήμαινε πάρα πολλούς δυσαρεστημένους , αν δεν σε ενδιαφέρει η επανεκλογή σου βγάζεις μαχαίρι και κόβεις ξύγκια , αναξιοκρατία , μεγάλη φοροδιαφυγή , τεμπελοκρατία δημοσίου και πολλά άλλα πάνε στην χωματερή , αλλά δεν το βλέπω .

 

Neverwill