Γιατί είναι τυχεροί όσοι θα πάνε στις συναυλίες των Coldplay

Γιατί είναι τυχεροί όσοι θα πάνε στις συναυλίες των Coldplay
Αντιδράσεις από τους μελαγχολικούς επαναστάτες του διαδικτύου που πάντα κάνουν επιθέσεις σε ότι θεωρείτε πετυχημένο, ενώ υπερασπίζονται σε μόνιμη βάση, όλους τους πικραμένους και χαμένους σε κάθε περίπτωση αφού ως γνωστόν η μοίρα δεν μπορεί να μοιράζει απλόχερα σε όλους την επιτυχία και να δίνει υψηλά ποσοστά στις εξετάσεις, νίκες στους αθλητικούς αγώνες, ωραίους και πλούσιους συντρόφους και καταξίωση στον χώρο του θεάματος.

Οι Coldplay είναι ένα από τα ελάχιστα, αν όχι το μοναδικό όνομα που συνεχίζει την παράδοση των U2 και Rolling Stones που γεμίζουν στάδια, έχουν πολλά αγαπημένα τραγούδια και το κοινό τους είναι μικροί και μεγάλοι.

Έχει ανάγκη η μουσική από τέτοια ονόματα, δεν είναι απαραίτητο το να αρέσουν σε όλους, όμως όσοι θα πάνε στο Ολυμπιακό στάδιο θα περάσουν καλά, γι' αυτό και όλη η Ευρωπαϊκή τους τουρνέ για του χρόνου είναι Sold Out.

Μπορεί να μην εγκρίνουμε μερικές από τις κινήσεις τους, όμως ο Chris Martin ξέρει να πουλάει τον εαυτό του, όπως και η πρώην σύζυγος του.

Βέβαια θα μας άρεσε αν όλοι αυτοί που πλήρωσαν μέχρι και 994 ευρώ στήριζαν κάπου κάπου την σελίδα μας, αλλά δεν πειράζει, μερικοί μας κατηγορούν που ζητάμε βοήθεια, μια έσκασαν που δεν βρήκαν εισιτήριο για την Taylor Swift στο Μιλάνο, για κάποιο λόγο δεν μας συμπαθούν τα χρήματα, αλλά ας μην κλαίγομαι τις δυο τελευταίες μέρες από τα 80000 των επισκεπτών μας σε 48 ώρες, μας στήριξαν δύο, ο Ευάγγελος και ο Σπύρος, τους ευχαριστούμε.

Video Url