Θα 'πρεπε να ντρέπεσαι' ναι ντρέπομαι για πολλά, πιο πολύ για την αφέλεια μου

Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα από το να κατηγορήσεις κάποιον για κάτι που πιστεύεις ότι έκανε λάθος, ανοίγεις τον υπολογιστή σου, ή το κινητό σου και στέλνεις άμεσα ένα μήνυμα σαν την τελική ετυμηγορία  των εισαγγελέων.

Στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει περίπτωση να αναφέρω το αίτημα μου για οικονομική στήριξη της σελίδας και να μην βρεθούν 2-3, μπορεί και περισσότεροι  οι οποίοι θα μου γράψουν πόσο λάθος είναι το να ζητάω βοήθεια την στιγμή που όλα είναι τζάμπα και αυτό γιατί πριν από 10 χρόνια είχα αυτήν την ιδέα να γίνει αυτή η σελίδα χωρίς να έχω συνείδηση το πώς θα εξελιχθεί και τις ανάγκες της, γιατί άλλο είναι το να γυρίζεις από την δουλειά σου το βραδάκι και να ανεβάζεις για την πλάκα σου 2-3 μουσικές αναφορές και άλλον να έχεις να αντιμετωπίσεις και να το κάνεις σχεδόν στα ίσα, όλους τους κολοσσούς των ΜΜΕ.

Ο κόσμος όμως δεν δίνει δεκάρα, όxι μόνο σε εσένα, σε οτιδήποτε συμβαίνει στην χώρα, στον πλανήτη.

Θα δώσει βέβαια τουλάχιστον 7 εκατομμύρια Ευρώ για τους Coldplay. ίσως ο Μητσοτάκης να δώσει και κανένα επίδομα γι' αυτό.

Πριν μερικές μέρες ένας φίλος ανέλαβε πρωτοβουλία για να βοηθήσει οικονομικά ένα φίλο του που έκανε επέμβαση ανοικτής καρδιάς και δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά.

Οι γιατροί στα κρατικά του έλεγαν πρέπει να εγχειρισθείς άμεσα, αλλά εμείς μπορούμε να το κάνουμε σε 6 μήνες, ο άνθρωπος μάζεψε από εδώ μάζεψε από εκεί, πήγε και έκανε εγχείρηση σε ιδιωτικό, διαφορετικά θα πέθαινε.

Τώρα είναι σπίτι του, αναρρώνει, ο κίνδυνος δεν έχει περάσει, φέρνει γιατρό σπίτι γιατί δεν μπορεί να μετακινηθεί, έπεσε και μέσα στις ζέστες, θέλει συνέχεια χρήματα.

Τέλος πάντων, το ξέρω δεν είναι ο μόνος θα υπάρχουν πολλές ανάλογες περιπτώσεις, αλλά ο φί

λος μου λόγω επαγγέλματος έστειλε μήνυμα σε 100 φίλους του που λόγω επαγγέλματος ήξερε ότι θα μπορούσαν να βοηθήσουν την κατάσταση, μερικοί μάλιστα ήξεραν τον ασθενή, βοήθησαν οι 5, οι άλλοι 95 έκαναν like στο μήνυμα, έτσι κι εμένα με την χθεσινή ανάρτηση με τους Doors έκαναν like 500 και έστειλε μόνο 1 ένας βοήθεια, 3 όμως πάλι μου κτύπησαν τα πολιτικά και ένας μου έγραψε ότι πρέπει να ντρέπομαι που ζητάω βοήθεια, δεν έχω μπαμπά, ή συγγενή που να με βοηθά όμως και όσο μεγαλώνω δεν μ' αρέσει να δουλεύω χωρίς ανταπόκριση, αλλά δεν θέλω και να τα παρατήσω και ο Πετρίδης όπως κι εγώ έχουμε κάνει αρκετά χρόνια δωρεάν εκπομπές στην ΕΡΤ με υποσχέσεις από πρωθυπουργούς ότι θα πληρωθούμε, ναι αν κάναμε μήνυση, θα τα παίρναμε, αλλά εμείς έχουμε διαφορετικές αντιλήψεις, είμαστε αυτό που λένε οι νεότεροι 'παλαιών αρχών', 

Όλα αυτά δεν με νοιάζουν πια, αυτό που με νοιάζει είναι το να έχω την υγειά μου, το ίδιο εύχομαι σε όλους, τα λεφτά δεν με γιατρεύουν, όπως τραγουδάει ο Καζαντζίδης, αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι σοβαρό.

Video Url