Βρίζουν τους Coldplay στο διαδίκτυο, αλλά κάνουν σαν τρελοί για τα εισιτήρια, όχι στο Σπόρτιγκ, 2 μέρες Ολυμπιακό στάδιο

Ζούμε σε μια χώρα που κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει. (Θα γίνουν τελικά κανονικά οι συναυλίες τους είπε ο πρωθυπουργός, εκνευρίζοντας τους αντιπάλους του)

Από τη μία έχουμε μέρος της αντιπολίτευσης να φωνάζει ότι ο Μητσοτάκης έχει ρίξει στην φτώχεια την χώρα και από την άλλη βλέπουμε όλες τις εταιρείες να αυξάνουν ιλιγγιωδώς τις τιμές τους και το φτωχοποιημένο κοινό να αυξάνει συνέχεια την κατανάλωση.

Οι συναυλίες, που δεν έχουν και φθηνό εισιτήριο πάνε όλες εξαιρετικά, σε συγκεκριμένες ταινίες θέλεις τουλάχιστον 1 εβδομάδα αναμονή για να βρεις εισιτήριο.

Διαβάζοντας το Twitter θα πιστέψεις ότι ο Μητσοτάκης είναι ένας εγκληματίας ο οποίος διασκεδάζει σε βάρος των πολιτών και στις ελεύθερες ώρες του, κυρίως στις νύχτες, βγαίνει έξω και κάνει βόλτες με το αεροπλάνο της κυβέρνησης και πάει σε διάφορα μέρη όπου βάζει φωτιές, αυτός κρύβεται πίσω από τις περισσότερες από 667 φωτιές που μπήκαν όπως λέει ο αρμόδιος υπουργός, οι περισσότερες μπήκαν  από ανθρώπινο χέρι.

Κι όμως ο Μητσοτάκης που τον βρίζουν οι φίλοι του Twitter πήρε πριν από 1 μήνα 41% όπως επισημαίνουν αρκετοί στο διαδίκτυο.

Δηλαδή αν αύριο θυμώσει η ΝΔ και πει ο Μητσοτάκης, δεν θα είναι πια κυβέρνηση η ΝΔ και θα στηρίξουμε όποιον βάλει για πρωθυπουργός, ποιος θα γίνει πρωθυπουργός να μας σώσει από τις φωτιές και ποιος ξέρει με τις διεθνείς σχέσεις μπορεί να σώσει και την υπόλοιπη Ευρώπη αλλά και την Αφρική τους κατοίκους της οποίας συμπαθούν ιδιαίτερα όταν έρχονται στην Ελλάδα.

 

 

Ο Φούρνος της γειτονιάς μου ανήκει σ' αυτούς που η Ρωσία τους απέκλεισε από τα σιτηρά της Ουκρανίας και πήγε τις σπανακόπιτες 2,70, ούτε τις βλέπω πια, στο κέντρο της συνοικίας μου έχουν 2,10 και στην Σαλαμίνα νομίζω 1,50, μιλάμε απλά για έξυπνο επιχειρηματία ο οποίος δεν θέλει να αρμέγει αγελάδες, αλλά ανθρώπους. Είναι από τα νέα φρούτα, ότι πουλάει έχει την διπλή τιμή από της Σαλαμίνας και αγοράζει ο κόσμος, λέγεται Θα, όχι συγγνώμη, απλά αρχίζει από Θ.