Τα πραγματικά ρομπότ θα είναι οι νικητές, οι νέοι μας, δεν διαβάζουν βιβλία, δεν ακούν μουσική, δεν πάνε σινεμά, θέατρο, αδιαφορούν για τις τέχνες

Ανησυχούμε για την τεχνητή νοημοσύνη και τις επιπτώσεις που θα έχει στην καθημερινή μας ζωή, αλλά δεν είναι αδιάφορες και οι συνέπειες από τις κατευθύνσεις που δίνουν τα κέντρα εξουσίας στους νέους οι οποίοι πια διαβιούν σε συνθήκες ρομπότ.

Δεν διαβάζουν βιβλία, εφημερίδες, αδιαφορούν για το τι συμβαίνει στον κόσμο, οργίζονται όμως εύκολα για ότιδήποτε τους ερεθίζει η αντιπαλότητα με αυτό που θεωρούν κατεστημένο και αυτό συνήθως είναι οι νόμοι του κράτους, οι ηθικές αξίες που είχαν οι γονείς τους και αυτά που πιστεύουν ότι θέλουν να τους επιβάλουν, όπως οι σπουδές, η εργασία από αρχική βάση και όχι από την θέση του υπεύθυνου τομέα.

Αδιαφορούν πια για το σινεμά, εκτός από μερικά blockbuster, τους καλύπτουν οι διάφορες πλατφόρμες με τις συχνά μέτριες ταινίες και σειρές.

Δεν τους ενδιαφέρουν οι μουσικές εξελίξεις, εκτός μερικών περιπτώσεων από την τραπ και το χιπ χοπ που στρέφονται εναντίον της εξουσίας και του κατεστημένου.

Η πολιτική δεν είναι πια στα ενδιαφέροντα τους, δεν έχουν καλή γνώμη για τους πολιτικούς.

Αρκετοί από αυτούς δεν συμπαθούν ιδιαίτερα το να αρχίζουν εργασία υπό δύσκολες συνθήκες, δεν είναι λίγοι αυτοί που αναζητούν την τύχη τους στο εξωτερικό, έχουν όμως ήδη εμπειρίες, γιατί χωρίς αυτές δεν θα βρουν εύκολα δουλειά στις διάφορες χώρες.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν κάνουν εύκολα σχέσεις με το άλλο φύλο, ενώ ένα άγνωστο ποσοστό το οποίο ενθαρρύνεται από τα ΜΜΕ και ειδικά την τηλεόραση, έχει άγνωστο σεξουαλικό προσανατολισμό που συχνά είναι αντίθετος με το φύλο του, το οποίο δεν είναι απαραίτητα σταθερό σε επιλογές, έχουν τα ρομπότ φύλο, μάλλον όχι, αυτό θέλουν τα 'άφεντικά'.

Video Url