Εμείς πάντως ψηφίζουμε μουσική, δεν είμαστε αιχμάλωτοι ιδεολογιών

Έχουμε στείλει πρόσκληση συμμετοχής στην έρευνα μας σε αρκετούς υποψήφιους βουλευτές και ήδη έχουν ανταποκριθεί αρκετοί.

Δεν είναι εύκολο να βρουν ελεύθερο χρόνο σ εαυτή την περίοδο τρέλας, αλλά ελπίζουμε ότι πολλοί θα το καταφέρουν για να χαλαρώσουν λίγο από την προσπάθεια, αλλά και για να μάθουμε μερικά πράγματα γι' αυτούς εκτός πολιτικής.

Η μουσική περνάει μία ιδιαίτερη περίοδο προσαρμογής αυτό το καιρό, η κυριαρχία του χιπ χοπ έχει περιορισθεί στα Streaming και έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να εμφανίζονται πολλά ονόματα, κυρίως από γυναίκες, που ζητούν την προτίμηση μας.

Σε επίπεδο σελίδας συνεχίζω να νιώθω απογοητευμένος, όλο και λιγότεροι μας στηρίζουν, παλιοί φίλοι έχουν επιλέξει, πιστεύω οι περισσότεροι για πολιτικούς λόγους να μην μας στηρίζουν.

Το ότι δεν υιοθετούμε την επαναστατικότητα που δείχνουν μερικοί έναντι των θεσμών και του Μητσοτάκη έχει ενοχλήσει και μας προσάπτουν το ότι είμαστε φιλοκυβερνητικοί.

Από την άλλη, αυτοί που στηρίζουν την κυβέρνηση δεν μας θεωρούν δικούς τους, για ποιο λόγο άλλωστε, δεν είμαστε μέλη του κόμματος τους, ούτε κάνουμε επίθεση στους αντιπάλους τους.

Το ΠΑΣΟΚ ζει σε ένα δικό του πολιτικό κάστρο και βέβαια δεν έχει ενδείξεις ότι είμαστε ένθερμοι υποστηρικτές του.

ΚΚΕ και Βαρουφάκης ζουν κι αυτοί σε πολιτικούς ρυθμούς και δεν θα ασχοληθούν μαζί μας, καταφέραμε όμως να επιζήσουμε σχεδόν 50 χρόνια χωρίς να αγγίξουμε κανένα κόμμα και να στηριχθούμε στην βοήθεια του, αυτό βέβαια δεν αρέσει σε κανένα, αρέσει όμως σε εμάς και το απολαμβάνουμε, όπως θα κάνουμε στα λίγα θεωρητικά χρόνια που μας μένουν να είμαστε ενεργοί.    

Δεν θα σας ζητήσω να μας στηρίξετε, έχω κουραστεί πια, αρχίστε όμως πάλι να ακούτε μουσική και νέες ηχογραφήσεις, θα νιώσετε καλύτερα.

Η μουσική και η φωτο ταιριάζει με την διάθεση μου.

Video Url