Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πάρει το πρωτάθλημα; δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο

Ο Παναθηναϊκός στην καλύτερη πορεία του εδώ και πολλά χρόνια, διεκδικεί εδώ και 15 χρόνια το πρωτάθλημα Ελλάδος.

Ήδη έχει πετύχει πολλά και είναι η πρώτη φορά μετά το 2015 που θα διεκδικήσει και την πρόκριση του σε ομίλους του Champions League. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί βέβαια αν πέσουν χρήματα στην ομάδα και αποκτήσει 4-5 σημαντικούς παίκτες.

Στο πρωτάθλημα έχει να αντιμετωπίσει την συνεχιζόμενη, στα κρίσιμα ματς απροκάλυπτη εύνοια της διαιτησίας στην ΑΕΚ, κάτι που είναι ανεξήγητο γιατί συμβαίνει σε κάθε αγωνιστική.

 

Στον ένα αγώνα δεν ήλθαν οι ξένοι διαιτητές και μπήκαν Έλληνες, στον άλλο της δίνουν ανύπαρκτο πέναλτι με τον Ολυμπιακό στο 82' ενώ της είχαν χαρίσει και κόκκινη κάρτα πριν, με ποιον με τον Ολυμπιακό και μέσα στο Καραϊσκακη, με τον ΠΑΟΚ κερδίζει  δίκαια κόκκινη κάρτα στο 8' όμως ο ίδιος παίκτης στην Τούμπα για το ίδιο μαρκάρισμα με το Παναθηναϊκό δεν πήρε ούτε κίτρινη, συμπτωματικά δεν το είδαν και στο Var ό παρατηρητής κι εδώ άλλαξε την τελευταία στιγμή, δεν μπόρεσε να έλθει ο Γερμανός και βέβαια στον πρώτο γύρο των Play off όλοι είδαν τι έγινε στην Φιλαδέλφεια όπου πάλι χαρίστηκαν κάρτες και δεν δόθηκε πέναλτι σε βάρος της ΑΕΚ.

Τι θα γίνει σήμερα; και οι δύο ομάδες είναι δυνατές, με καλή διαιτησία δύσκολα θα κερδίσει η ΑΕΚ, ο Γιοβάνοβιτς είναι καλύτερος και της έχει πάρει τον αέρα, έχασε βέβαια στην Φιλαδέλφεια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά εκεί ήταν κόλαση, ούτε η Manchester City δεν θα κέρδιζε, κανονικά αυτές οι ομάδες με τα καπνογόνα, δηλαδή όλες, πρέπει να μηδενίζονται, όχι να γράφουν τα ΜΜΕ τι ωραία ατμόσφαιρα, εντελώς κάφροι, όλοι, μακάρι να μην γίνουν τα ίδια  απόψε, αλλά και οι Παναθηναϊκοί δεν είναι αυτοί που ήταν, η καφρίλα έχει επεκταθεί παντού