Το από τις 4 στις 5 στο ρυθμό των ημερών

Όπως όλοι, έτσι κι εμείς  ζούμε στον ρυθμό των επερχόμενων εκλογών που όπως πάντα, ας μην γελιόμαστε είναι σημαντικές για την χώρα μας, απλά τώρα η απλή αναλογική κάνει πιο αβέβαιη την έκβαση τους και τον πιθανό νικητή, αν βέβαια υπάρξει κάποιος νικητής.

Πολλές από τις συζητήσεις και συνεντεύξεις των υποψηφίων παρουσιάζουν ενδιαφέρον, όμως δεν είναι συνηθισμένο το να εφαρμόζουν και αυτά που λένε και αυτό ισχύει για όλα τα κόμματα εξουσίας.

Το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ θα παίξει ρόλο και βέβαια η απόφαση του αν θα στηρίξει κάποιο από τα άλλα δύο κόμματα, προς το παρόν λέει όχι, όμως αν συνειδητοποιήσει ότι με ένα 10% θα εκλέξει περίπου 35 βουλευτές και σε ενδεχόμενες επαναληπτικές, κάτω από 20 ίσως το σκεφτεί ξανά, όπως και όλα τα υπόλοιπα κόμματα που θα παίξουν τον ρόλο του ρυθμιστή αν χρειασθεί.

Υπάρχει ενθουσιασμός για την ανατροπή από τον ΣΥΡΙΖΑ και σχετική σιγουριά για την νίκη από πλευράς ΝΔ, κανείς όμως δεν ξέρει τι θα βγάλει στο τέλος η κάλπη, αυτό θα το μάθουμε την βραδιά των εκλογών.

Θα συμμετέχουμε κι εμείς στις εκλογές με τις ερωτήσεις που στείλαμε στους υποψηφίους των βασικών κομμάτων και αφορούν βέβαια την μουσική και όχι την πολιτική, για να τους γνωρίσουμε καλύτερα.