Είμαι ένα μικρό μυρμήγκι σε παρακαλώ μη με πατήσεις

Το μεσημέρι όπως γύριζα σπίτι από μία μικρή βόλτα καθώς περπατούσα είδα μπροστά μου ένα μυρμήγκι να τρέχει σαν λυσσασμένο σαν να μην φοβόταν να μην το πατήσω.

Μερικές ώρες πριν είχα επιχειρήσει για μία ακόμα αφορά να έλθω σε επαφή με τις τράπεζες Πειραιώς και Εθνική μήπως και μας βάλουν καμιά διαφήμιση.

Η Eurobank δεν το συζητάω ποτέ δεν μας έχει δώσει ούτε 1 ευρώ, προφανώς δίνουν μόνο σε όσους έχουν ανάγκη για διάφορους λόγους και βέβαια έχουν γραμμένη την μουσική στα αζήτητα, μόνο όταν έχει σχέση με τα άμεσα συμφέροντα τους την υποστηρίζουν.

Η Πειραιώς ήταν η τράπεζα που μας στήριζε μόνιμα για 6 χρόνια, μόλις άλλαξε ο υπεύθυνος και πήγε ένας δημοσιογράφος ο οποίος προτιμάει πια να δίνει διαφήμιση μόνο στον κύκλο που έχει σχέση με το κύκλωμα του, εμείς, αν και υπήρξε ακροατής μας, όπως οι περισσότεροι, δεν έχει περιθώρια να μας στηρίξει και να στερήσει την διαφήμιση στους φτωχούς ομίλους που είναι ζήτημα αν τα κέρδη τους φτάνουν στο 1 δις.

Η Εθνική βάζει διαφήμιση σε όσους έχουν τον τρόπο τους, δεν θα βάλει βέβαια σε μας. αν και παλαιότερα 1-2 φορές τον χρόνο κάτι μας έβαζε.

Η ALPHA είναι η μόνη που αξιολογεί τα νούμερα και μας βάζει πιο συχνά.

Σκεφτόμουνα λοιπόν, είμαστε σε επαφή με το κοινό σχεδόν μισό αιώνα και πάντα υπάρχουν οι οικογένειες που κυριαρχούσαν και κυριαρχούν στην Ελληνική κοινωνία, μα ποτέ o ιδιωτικός τομέας να μην μας βάλει κανείς  έστω και 1 ευρώ διαφήμιση, μόνο η Cosmote και ο Μυτιληναίος με την Protergia κάτι ψιλά και από την εποχή του Ποπ & Ροκ, κανείς, θυμάμαι και τότε παλεύαμε χωρίς όφελος με ελάχιστα χρήματα που παίρναμε περιστασιακά, αλλά μας άρεσε.

 

Στον ΗΧΟ που πούλαγε τα μισά έβαζαν όμως, έτσι συμβαίνει και τώρα, παραμένουμε μυρμήγκια που προσπαθούμε να επιζήσουμε, όλοι μας ξέρουν, όλοι μας αγαπούν, αλλά κανείς δεν θα τολμήσει να θέσει θέμα να μας βάλει διαφήμιση και να βάλει σε κίνδυνο την θέση του.

Δεν είναι εύκολο αυτό που κάναμε και θα το βλέπουν ενδεχομένως και τα εγγόνια μας, στην ζωή πάντα θα υπάρχουν μυρμήγκια τα οποία όλοι αγνοούν το τι κάνουν τρέχοντας όλη μέρα για να εξυπηρετήσουν την Βασίλισσα τους που στην προκειμένη περίπτωση για μας είναι οι ακόλουθοί μας.

Καλές γιορτές, Καλό Πάσχα

Video Url