Ενθουσιάζεσαι βλέποντας μία καλή εκπομπή, αλλά όλες οι επόμενες είναι σχεδόν ίδιες

Γράφω καλά λόγια για μία εκπομπή της τηλεόρασης, ανυπομονώ να δω την επόμενη και με έκπληξη βλέπω ότι είναι σχεδόν η ίδια, μόνο τα πρόσωπα και οι προσκεκλημένοι αλλάζουν.

 

Οι παγκόσμιες παραγωγές στην Αμερικάνικη τηλεόραση, αλλά και σε σημαντικό βαθμό στην Αγγλία και ίσως σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες έχουν πολλούς σεναριογράφους, στο Saturday Night Live μπορεί να είναι και 50, οπότε για να δεις κάποια ομοιότητα θα περάσουν πολλές εκπομπές, όχι την επόμενη εβδομάδα, εδώ βέβαια δεν μπορούν να έχουν 50, αλλά 3 τουλάχιστον θα ήταν αρκετοί, εκτός και αν είναι αρχή της καριέρας σου και είσαι ταλεντάρα. Ο Λαζόπουλος ας πούμε πριν οι εκπομπές του πάρουν ιδιαίτερη θέση με την πολιτική ήταν σούπερ, όμως το να κάνεις σάτιρα και να σχολιάζεις μόνο το ένα κόμμα δεν βοηθάει την προσπάθεια σου, όλα τα κόμματα δίνουν υλικό για σάτιρα, βέβαια ο κόσμος θέλει σάτιρα μόνο για τον αντίπαλο του.

 

Μια από τα ίδια λοιπόν οι περισσότερες εκπομπές που δεν μπορούν να βασίζονται στο ταλέντο και τις εμπνεύσεις ενός ατόμου.