Πώς θυμήθηκα την Connie Stevens

H Connie Stevns είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια με παρουσία σε αρκετές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Video Url

 

Η μεγαλύτερη επιτυχία της στο τραγούδι ήταν Sixteen Reasons το οποίο πολλά χρόνια αργότερα διασκεύασε με κωμικό ύφος το ντουέτο Laverne and Shirley, η Shirley ήταν η Cyndi Williams που πέθανε χθες.

Video Url

 

Ψάχνοντας για το Sixteen Reasons έπεσα στην ερμηνεία του από την Connie στην ταινία Mulholland Drive στην οποία υποτίθεται ότι τραγουδά η Elizabeth Lackey

Video Url

 

Στο βίντεο με την Connie αυτός πρέπει να είναι ο Dean Jones

 

Η Connie Stevens (γεννημένη Concetta Rosalie Ann Ingolia, 8 Αυγούστου 1938) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια. Γεννημένη στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης από γονείς μουσικούς, η Στίβενς μεγάλωσε εκεί μέχρι την ηλικία των 12 ετών, όταν την έστειλαν να ζήσει με οικογενειακούς φίλους στην αγροτική περιοχή του Μιζούρι, αφού είδε έναν φόνο στην πόλη. Το 1953, σε ηλικία 15 ετών, η Στίβενς μετακόμισε με τον πατέρα της στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 1957, κάνοντας το ντεμπούτο της σε μεγάλου μήκους ταινία στο Young and Dangerous, πριν κυκλοφορήσει το ντεμπούτο άλμπουμ της, Concetta, την επόμενη χρονιά. Στη συνέχεια είχε έναν δεύτερο ρόλο στη μουσική κωμωδία Rock-A-Bye Baby (1958) δίπλα στον Jerry Lewis, ακολουθούμενη από τη δραματική ταινία The Party Crashers (επίσης 1958) δίπλα στη Frances Farmer.

 

Video Url

 

Η Stevens κέρδισε ευρεία αναγνώριση για την ερμηνεία της της "Cricket" Blake στην τηλεοπτική σειρά τ Hawaiian Eye, που ξεκίνησε το 1959. Απέκτησε ταυτόχρονη μουσική επιτυχία όταν το single της "Sixteen Reasons" έγινε ραδιοφωνική επιτυχία, φτάνοντας στο νούμερο 3 στο Billboard Hot 100 chart και το UK Singles Chart το 1960. Η Στίβενς συνέχισε να εμφανίζεται στον κινηματογράφο και την τηλεόραση καθ' όλη τη διάρκεια των δεκαετιών του 1970 και του 1980, καθώς και ως ηθοποιός σε μουσικά νυχτερινά κέντρα.

Video Url

 

Οι μετέπειτα κινηματογραφικοί ρόλοι της Στίβενς περιλαμβάνουν την κωμωδία Tapeheads (1988) και το δράμα Love Is All There Is (1996). Το 2009, η Στίβενς έκανε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με τη μεγάλου μήκους ταινία Saving Grace B. Jones, την οποία έγραψε και παραγωγός, βασισμένη εν μέρει σε στοιχεία της δικής της παιδικής ηλικίας.

Είχε πει κι αυτό σε πρώτη εκτέλεση, με άλλο τίτλο έγιε επιτυχία των Stylistics

Video Url