Πόσο μ' αρέσει να μοιράζομαι μαζί σας τις ιστορίες της ζωής

Ανήκω σε μία κατηγορία ανθρώπων που όλα σχεδόν στην ζωή τους, χωρίς υπερβολή έχουν σχέση με την μουσική και είναι συνδεδεμένα με διάφορα περιστατικά τα οποία θα τολμούσαν να πω αποτελούν την δική μου ιστορία.

 

Δεν ανήκω σ' αυτούς που έχουν καλό μνημονικό, τα πάω εξαιρετικά με τους αριθμούς και τέλεια θα έλεγα με τα τραγούδια.

 

Σαν να έχω γεμίσει το μυαλό μου με μουσικές ακροάσεις και πληροφορίες παραμελώντας μερικές φορές άλλα πιο ανθρώπινα πράγματα, όμως δεν μπορώ να αλλάξω τον χαρακτήρα μου.

 

Δεν είναι υπερβολικό το ότι στα περισσότερα που αφορούν την μουσική εντάσσω στις αναμνήσεις μου και τον Πετρίδη, αφού έχουμε σχεδόν τα ίδια ακούσματα και πηγές ανάμνησης, τα ίδια τραγούδια, άλμπουμ, ραδιόφωνα, ταινίες, δισκάδικα, όλα όσα αφορούν την μουσική.

 

Μόλις μαθαίνουμε κάτι που δεν ξέραμε λέμε ο ένας στον άλλο, το ήξερες αυτό και έτσι διευρύνουμε όλα αυτά τα χρόνια τις γνώσεις μας.

 

Εννοείται ότι αν δεν υπήρχατε εσείς σαν ακροατές και αναγνώστες δεν θα είχαμε αυτή την όρεξη να συνεχίζουμε, κάτι που δεν νομίζω να είναι και πολύ συνηθισμένο στην ηλικία μας.

 

Ικανοποίηση νιώθει ο Πετρίδης με την συμμετοχή σας στην εκπομπή, το ίδιο νιώθω κι εγώ με την σταθερή και αυξανόμενη προσήλωση σας στην σελίδα μας,

Να είστε όλοι πάντα καλά, πάνω απ' όλα με υγεία και ειρήνη.