H σχέση του παλιού Rolling Stone με το νέο είναι απλή συνωνυμία

Διαστάσεις δείχνει να παίρνει η λίστα του περιοδικού Rolling Stone και αυτό γιατί σε όλο τον πλανήτη τα Media που συνάδουν με την πολιτική φιλοσοφία του ουσιαστικά πια ανύπαρκτου Rolling Stone έδωσαν έκταση στα παράπονα της Celine Dion ότι δεν είναι στην λίστα με τους 200 σημαντικότερους τραγουδιστές.

 

Όλοι αυτοί παραβλέπουν ότι δεν έχουν καμία σημασία πια οι λίστες του Rolling Stone που εδώ και 2 χρόνια είχε για σημαία του τους BTS και έχει διαγράψει την ιστορία του με όλες τις θέσεις που παίρνει και σαν κριτήριο πια έχουν το χρώμα των καλλιτεχνών, τα πολιτικά τους πιστεύω και όχι την καλλιτεχνική τους αξία.

 

Δεν θα γράψω γιατί είναι αυτός και δεν είναι εκείνος στην λίστα, αυτοί οι οποίοι δημιουργούν τις λίστες είναι φανερό ότι δεν έχουν και πολύ σχέση με την μουσική ιστορία, αυτό το αντιλαμβάνεται ακόμα και ένας που έχει μέτρiα σχέση με την μουσική.

 

Κρίμα, δεν είναι βέβαια το μόνο μέσο που έχει ξεφύγει από την λογική, μοιραία η αποχώρηση αυτών που έγραψαν ιστορία στην μουσική, άφησε στην θέση τους, κυρίως για οικονομία νεαρά παιδιά που αγνοούν την ιστορία.

 

Έχουμε πάψει να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο Rolling Stone, εμείς που ήμασταν φανατικοί αναγνώστες του και έχουμε ακόμα στην κατοχή μας ένα μεγάλο μέρος του αρχείου του σε τεύχη.

 

H τωρινή του μορφή δεν έχει σχέση με το παρελθόν, αλλά ούτε και με το παρόν ή το μέλλον της μουσικής.