Γιώργος Παπαστεφάνου, ένας θησαυρός ανάμεσα μας

Έχω την ευκαιρία να διαβάζω αυτά που ανεβάζει ο Γιώργος στην σελίδα του και την τύχη να μιλάω σχετικά συχνά μαζί του και να απολαμβάνω πραγματικά το εύρος των αναμνήσεων του που είναι βέβαια συνάρτηση των τεράστιων γνώσεων που έχει, όχι μόνο στην μουσική, αλλά σε κάθε τι που αφορά τις τέχνες.

 

Πραγματικά είναι ευτυχία το να διαβάζει και να μοιράζεται κανείς μαζί του τις αναμνήσεις του που ξεκινούν από τότε που άρχισε να κάνει πιο έντονη την παρουσία της η Ελληνική μουσική και αυτό γιατί πάντα, από μικρό παιδί, έψαχνε και αναζητούσε να μάθει και να εμβαθύνει σε ό,τι τον ενδιέφερε.

 

Θέλω να ανανεώσω την αγάπη μου και την εκτίμηση στις γνώσεις του που με χαρά βλέπω ότι έχουν απήχηση και σε αρκετά νεότερους.

 

Λίγοι είναι οι Έλληνες που είχαν την τύχη να έλθουν τόσο κοντά  με όλα σχεδόν τα μεγάλα ονόματα στο Ελληνικό τραγούδι και να μάθουν από πρώτο χέρι πράγματα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην ιστορία μας.

 

Ο Γιώργος στην σελίδα του πάντα μας αποκαλύπτει περιστατικά που του έκαναν εντύπωση στην ζωή του  και συχνά μας βοηθάει να μάθουμε πράγματα που ίσως αγνοούσαμε, νομίζω ότι το έχω γράψει ξανά, είναι ένας μικρός θησαυρός.