Παίξτε μπάλα, όχι πόλεμο

Παρακολουθώ τον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου, που η εξέλιξη του δικαιώνει αυτούς που αποκαλούν το ποδόσφαιρο Βασιλιά των σπορ. Όποια και να είναι η εξέλιξη του αγώνα στην συνέχεια, η ισοφάριση της Γαλλίας σε ένα άνισο για πολλούς αγώνα, αφού η Γαλλία ήταν πίσω με 2-0 έδειξε την μαγεία των σπορ και το πλεονέκτημα τους έναντι των πολέμων που σκοτώνουν τον άνθρωπο.

 

Είμαι πολύ μικρός για να δείξω την παρουσία μου στα διεθνή δρώμενα, όμως δεν έχω καμία υποστήριξη, όπως δεν έχει ουσιαστικά πια και η σελίδα μας στο μουσικό της σκέλος, είναι ζήτημα αν 10-15 άτομα υποστηρίζουν οικονομικά την προσπάθεια μας.

 

Η πρώτη μου πρόταση ήταν να μπορούσαν να λύσουν τις διαφορές τους  Ουκρανία και Ρωσία σε μια σειρά από ποδοσφαιρικούς αγώνες.

 

Ο ονειροπόλος συνεχίζει να ονειρεύεται και πριν από 2 εβδομάδες πρότεινα να στείλουν οι Έλληνες επιστολή στις πρεσβείες Ρωσίας και Ουκρανίας για συμφωνία ειρήνης μέσα στα Χριστούγεννα μεταξύ δύο ορθοδόξων χωρών.

 

Έστειλα δελτία τύπου, κανένα από τα ΜΜΕ δεν έδωσε σημασία, ζήτησα να το διαφημίσω στο διαδίκτυο, μου το απέρριψαν για λόγους πολιτικού περιεχομένου, απέρριψαν την έκκληση για ειρήνη, το παιχνίδι είναι χαμένο λοιπόν.

 

Ας δούμε την παράταση και να το πάρουμε απόφαση ότι οι άνθρωποι της ηλικίας μου δεν θα δουν ξανά τον κόσμο όπως τον ήξεραν μεγαλώνοντας.