Ο καθένας έχει πια τα δικά του γούστα σε μουσική και κινηματογράφο

Το έλεγε ο Πετρίδης εδώ και χρόνια και τώρα πια μας έχει γίνει συνήθεια, όχι μόνο στην μουσική, αλλά και στον κινηματογράφο.

Ο καθένας έχει πια τις δικές του προτιμήσεις και συχνά μεγάλα καταξιωμένα site του εξωτερικού ξεχωρίζουν στα καλύτερα τραγούδια, άλμπουμ, αλλά και ταινίες της χρονιάς ονόματα που συνήθως απουσιάζουν από τις λίστες των ανταγωνιστών του, ο καθένας έχει πια τις δικές του προτιμήσεις, δηλαδή η κάθε πολυκατοικία και μία ιδιαίτερη λίστα.

Έτσι διαβάζουμε πια για καλλιτέχνες και ταινίες που αγνοούμε εντελώς, συνήθως μάλιστα τα περισσότερα από αυτά, άλμπουμ ή ταινίες ποτέ δεν τα βλέπουμε στην Ελλάδα στις αίθουσες ή στα δισκάδικα.

Έχει αλλάξει βέβαια ο τρόπος προβολής και διάθεσης τους, την Παρασκευή θα βγουν μου είπε ο Πετρίδης 13 από τις λεγόμενες καλλιτεχνικές νέες ταινίες. Πόσοι από εσάς θα πάνε στους κινηματογράφους να τις δουν; ίσως μερικές δεκάδες.

Τι συνέπειες θα έχει αυτό στην λειτουργία των κινηματογράφων; απλά θα κλείσουν και θα γίνουν καταστήματα, όσοι μπορούν, οι υπόλοιποι θα κλαίνε για την επένδυση τους